2022. december 05., hétfő

Pioli: “Versenyképes csapatot küldök pályára”

-

A Milanra újabb Európa Liga mérkőzés vár, egy héttel a Celtic elleni győzelem után az ellenfél a Sparta Praha lesz a San Siróban. Stefano Pioli megtartotta meccs előtti sajtótájékoztatóját.

“Egy nehéz csoportban vagyunk, amely kihívások elé állít minket és arra sarkall, hogy a legmagasabb szinten teljesítsünk. A Sparta a 6 bajnoki mérkőzéséből mindegyiket megnyerte. A Lille ellen emberhátrányban is jók voltak. Egy nehéz ellenfelen kell átverekednünk magunkat.”

“Teljesen természetes, hogy a játékosaim nem voltak elégedettek a Roma elleni 3-3-as döntetlennel. Megvolt a lehetőségünk a győzelemre és mindig megpróbálunk a lehető legtöbbet kihozni magunkból. Abban a tudatban hagytuk el a pályát, hogy jó úton haladunk.”

“Kezdőcsapat? Lesznek változtatások a csapatban, nagyon sok mérkőzést játszunk és ez rengeteg energiát emészt fel. Egy nagyon nehéz, de egyben meghatározó időszakon megyünk keresztül. Tatarusanu? Beszéltem Cipriannal és élvezi a maximális bizalmamat, mint ahogyan a csapat is. A játékosoknak segíteniük és motiválniuk kell egymást. Nem szeretek a változtatásokról beszélni. Erős és versenyképes csapatot fogok pályára küldeni.”

“Nem gondolok a januári átigazolási időszakra, ahogy a csapat sem. Tudjuk mit kell tennünk, ha lehetőségünk lesz, de először ezt a rengeteg mérkőzést kell lejátszani.”

“Három naponta mérkőzést játszunk, ezt követően vasárnap ismét pályára kell lépnünk. Nem fogom megkérdezni Zlatant, hogy akar-e játszani. Úgy is tudom, hogy mit válaszolna. Nagyon fontos dolog, hogy sok játékos legyen bevethető.”

“Baresi? Nagyon boldog vagyok, szeretném kifejezni a tiszteletemet a klubnak a döntésért. Franco egy Milan legenda és képes lesz a klub összes értékét továbbadni. Alig várom, hogy ellátogasson Milanellóba és beszéljünk vele. Minél több olyan ember vesz körül bennünket, akik ismerik az AC Milan értékeit, annál inkább képesek leszünk a fejlődésre.”

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS