2022. december 07., szerda

Donnarumma és Hauge elkapta a koronavírust

-

Két játékosnak és három stábtagnak lett pozitív a koronavírus-tesztje a Roma elleni mérkőzést megelőzően – számolt be a Milan a hivatalos honlapján.

A Milan bejelentette, hogy a tegnap esti laboratóriumi eredményekből kiderült, hogy Gianluigi Donnarummának és Jens Petter Haugénak pozitív lett a COVID-tesztje. Értelemszerűen egyikük sem léphet pályára a Roma elleni mérkőzésen. Rajtuk kívül további három személy fertőződött meg a szakmai stábból.

A klub tájékoztatása szerint mindannyian tünetmentesek és házi karanténban vannak.

Némi jó hír, hogy a Roma elleni meccsre készülő csapatot ma délelőtt ismét tesztelték és mindenkinek negatív lett az eredménye.

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Aki épp nem sérül meg az elkapja a vírust. Lehet hogy kellene a mai meccsre egy két donnás védés . De remélem nem állít meg minket a vírus sem meg a Róma sem. Én már számolom a pontokat kell még egy nagy győzelem a Róma azért verhető szerintem. Nekünk szokott menni legalábbis. Forza MILAN😬

  2. Sajnos a játékosok előbb utóbb átfognak esni a koronavíruson…A tavasz az őszi fertőzési hullámhoz képest semmiség volt. A legszerencsésebb az lenne, ha egyszerre 1-2 játékos kapja el és nem az egész brigád…Ez kicsit morbid, de talán nem lenne kockáztatva mérkőzés. Lásd Napoli eset, 3 pont az ellenfélnek és még -1 pont a tabellán.
    Nem lehet elkerülni ezt a veszedelmet. 🙁

  3. Eddig szerintem mi kifejezetten jól jöttünk ebből az egészből. Ibránál akadozott a szekér, de mindig behúztuk valahogy a meccset. De nézzük meg a rivális csapatokat, jóval komolyabbak voltak a problémák, ahogy Kucka is írta. 2-3-asával fertőződni pont kellemes még, és jegyezzük meg, hogy aki elkapta, az már többet nem fogja. Szóval szép lassan átmegy mindenkin, és akkor már nem lesz baj. Hauge kiegészírtő ember, magvagyunk nélküle, Donna meg kapus, és bár egy igen jó kapus, szerintem vannak fontosabb posztok, meg van elfogadható cserekapusunk is, legalább kap perceket. Hamar vissza is térhet, mivel az erőnléti állapot egy kapusnál nemigen tényező.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS