A legfrissebb hírek szerint Florian Thauvin szerződtetésén dolgozik a Milan vezetősége és a klub október elején már egyeztetett a játékos ügynökével.

Thauvin neve már több alkalommal is felmerült a Milan háza táján. A klub vezetősége a legutóbbi mercato alatt néhány közvetítő bevonásával már megkísérelte a világbajnok francia támadó leigazolását, azonban az Olympique Marseille egy 20 millió euró feletti árcédulát tett a játékosra, ezáltal a piros-feketék elhalasztották a transzfert.

A MilanNews beszámolója szerint a klub aktív kapcsolatban van Thauvin ügynökével és lehetőség adódik a játékos megszerzésére, ugyanis 2021 nyarán lejár a szerződése a Marseille csapatával.Az Elliott Management nyilvánvalóvá tette, hogy készen áll beavatkozni a téli mercato alatt a játékoskeret megerősítése érdekében és a Milan a fiatal játékosokat vagy a remek piaci lehetőségeket tartja szem előtt. Thauvin megszerzése – jövő nyáron ingyen – kiváló lehetőség lehet a támadó-szekció jobb oldalának erősítésére.

Cyril Rool és a Milan vezetősége között október elején volt egy megbeszélés, a felek továbbra is kapcsolatban állnak egymással és az érzések pozitívak. Thauvin minden bizonnyal nem fogja meghosszabbítani a szerződését, így ingyen igazolható lesz.

A portál hozzátette, hogy a Milan két stratégián dolgozik Thauvin leigazolása érdekében. Az egyik stratégia, hogy a klub előszerződést köt Thauvinnal, aki júniusban ingyen csatlakozik a csapathoz, amint szabadon igazolhatóvá válik. A másik lehetőség, hogy a Milan vezetősége a téli mercato alatt megállapodik a francia klubbal és mérsékelt áron azonnal szerződteti a 27 éves francia válogatott szélsőt.

A MilanNews szerint Thauvin iránt a Milanon kívül számos olasz klub érdeklődik.

Thauvin ebben a szezonban 7 meccsen 3 gólt és 4 gólpasszt jegyzett a Marseille-ben.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. 2 éve kerülgetjük a srácot, én örülnék az érkezésének. Technikailag nagyon képzett, vele a jobb oldalunk is folyamatosan veszélyes lehetne.

    A Marseillet már kinőtte de nincs túlsztárolva a tudásához mérten. Így kivárással ha olcsóbban vagy ingyé meg tudjuk szerezni okos ötlet lehet így 27 évesen is.

  2. Csatlakozom Haluszmesterhez. Örülnék a srácnak. Samuékhoz képest teljesen más szint. Ugyanakkor elég nehéz menetnek ígérkezik a megszerzése. Valószínűleg nem a Milan lenne az egyetlen, ki ingyen lecsapna rá. BL nélkül nagyjából esélytelennek érzem.

  3. Ha akarja az Elliott bárkit megszerezhet, mivel a klubb már stabil lábakon áll..Thauvin kis hal a nagyokhoz képest, mármint ha csak a nevét nézzük. Teljesítményben abszolút felső kategória. Remélem jön minél hamarabb. Saelemaekerst nagyon csípem, igazi turbó motor, ami 9000 fordulatig pörög a nap 24 órájában. Még egy ilyen feltüzelt játékos nincs a bajnokságban, de nem tud gólt rúgni. Azért egy Rebic – Calha – Thauvin – Ibra támadó sorral sztem mindenki kiegyezne.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet