Paolo Maldini, a Milan technikai igazgatója beszélt a csapat kiváló sorozatáról, ennek kulcsáról, az Interről, valamint konkrét utalást tett Zlatan Ibrahimovic jövőjére. Ez alapján nem lenne meglepő, ha a svéd klasszis a következő szezonban is a Milant erősítené.

“A legutóbbi történetünk a karantén utáni időszakban kezdődött. Lehetetlen egész évben veretlennek maradni, de már játszottunk olyan csapatokkal, akik erősebbek nálunk. Úgy érzem, hogy bátorságot tanúsítottunk ellenük. Ha elég bátor vagy, akkor többnyire a szerencse is melléd áll.” – mondta Maldini.

“Megtaláltuk a stabilitást, a fiatalok fejlődtek, nem történt változtatás a vezetőedzői poszton és arra építettünk, amit eddig véghez vittünk. Az eredmények segítették az érettségi folyamatunkat. Lehet, hogy nem mi vagyunk a Serie A legjobb együttese, de egy csapat vagyunk és ez az egység különböztet meg minket.”

“Az Inter a Serie A favoritja és egy szilárd, erős csapat. Tulajdonképpen nekik van a legmélyebb keretük. Az előző idény egy különös időszak volt. Pontszámban nagyobb volt a különbség a két csapat között, de úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az Interhez és az élmezőnyhöz.”

Gianluigi Donnarumma szerződésének meghosszabbításáról kérdezték Maldinit, amikor Ibrahimovic jövője is szóba került. Az olasz igazgató elmondása szerint a klub azon lesz, hogy marasztalja a svéd klasszist.

“Donnarumma mellett más játékosok is vannak ilyen helyzetben, mint például Calhanoglu és Ibrahimovic.” – utalt Maldini a lejáró szerződésű futballistákra. “Foglalkozni fogunk velük. A Milannak kötelessége megtartani ezeket a játékosokat. Meglátjuk, hogy sikerül-e. Ez tárgyalás kérdése, hiszen mindkét félnek boldognak kell lennie ahhoz, hogy megtörténjen a megállapodás.”

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. De azért még ne kiabáljuk el mert még nagyon sok tenni való van a csapat körül , hogy tényleg jó csapat legyünk !

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet