A Corriere dello Sport arról ír, hogy adott esetben Davide Calabria akár eltiltást is kaphat a gesztusa miatt, amit az Inter elleni mérkőzés lefújása után tett.

Calabria azon játékosok között volt, akik jó teljesítményt nyújtottak a derbin, azonban a mérkőzést követően egy provokatív jellegű gesztus miatt került reflektorfénybe.

Az olasz jobbhátvéd a meccs lefújása után a csapattársakkal ünnepelt és készült egy fotó, amelyen az látható, amint a középső ujjával egy pillanatra bemutat a minden bizonnyal Inter szimpatizánsokból álló közönségnek. A felvétel azóta bejárta az internetet és nagy felháborodást váltott ki a kék-feketék rajongóinak körében.

A Corriere dello Sport arról ír, hogy Calabria nagy árat fizethet a gesztusáért, ugyanis eltiltás veszélyeztetheti. Az egyetlen kérdés, hogy a játékvezetői testület ezt észrevette-e és rögzített-e a jegyzőkönyvben. Amennyiben a bíró jelezte az esetet, akkor Calabriával szemben fegyelmi eljárást fog kezdeményezni a sportbíró és az ítélet súlyosságától függően pénzbüntetés vagy eltiltás járhat.

Ellenkező esetben, vagyis ha Maurizio Mariani játékvezető a jegyzőkönyvében nem tett említést a gesztusról, akkor Calabriát nem fogják elmarasztalni, ugyanis ez nem tekinthető erőszakos magatartásnak és csak a televíziós felvételek alapján nem indítható eljárás.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kizárt, hogy ezt láthatta, de el tudom képzelni a játékvezetőkről, hogy utólag odahamisítják, hogy a Juventust tolják ezzel kicsit, mert nem sok használható ember van azon a poszton.

  2. Amilyen szerencsénk van az ilyen ügyekben biztos feljegyezték és több meccses eltiltást fog kapni a pénzbüntetés mellé.

    Mondjuk nagy gond nem lehet van még 3 jobb hátvédünk. Kalulut látnám szívesen de kíváncsi vagyok erre a Dalotra is akit Marzio annyira bereklámozott

  3. Ha kiderül, hogy színesbőrű is volt a lelátón, akkor rasszizmus miatt börtönbe is megy. Meg is érdemli, ennél durvább dolgot még sosem láttam.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet