A Milan továbbra is egy védőt szeretne igazolni, a legújabb kiszemelt Takehiro Tomiyasu, valamint alternatívája a Real Madrid játékosa, Nacho.

Jens Petter Hauge szerződtetése mellett a Milan vezetőségének célja egy védő megszerzése a mercato vége előtt. Az elmúlt hetekben rengeteg név röppent fel a Rossonerivel kapcsolatban, többek között Nikola Milenkovic, Matija Nastasic, Kristoffer Ajar és Wesley Fofana. Az utóbbi játékos lekerült a lehetséges érkezők listájáról, ugyanis a Leicester 40 millió €-ért megvásárolta.

Gianluca Di Marzio, A Sky Sport Italia átigazolási szakértője szerint a Bologna játékosa, Takehiro Tomiyasu lett a legfőbb kiszemelt. A 21 éves játékos nem csak a védelem közepén, de a jobb szélen is bevethető. A Bologna 25 millió euróban állapította meg az árát, a Milan első ajánlata 15 millió plusz további 5 millió € bónuszokban.

A Real Madrid védője, Nacho a másik játékos, aki iránt újonnan érdeklődik a Milan. A két klub vezetősége között már történt egyeztetés a játékost illetően és egy kölcsönüzletről lehet szó.

1 hozzászólás