A klub hivatalos közleményt adott ki Ante Rebic sérülése kapcsán.

Rebic a Crotone elleni bajnoki 55. percében egy buktatást követően rosszul ért földet és a teljes testsúlyával ráesett a bal karjára. A horvát válogatott támadó nagyon nagy fájdalmak közepette hagyta el a pályát és az öltözőbe sietett, ahol az orvosi stáb rögtön visszarakta a játékos könyökét, majd kórházba szállították.

Stefano Pioli a meccs után azt nyilatkozta, hogy remélhetőleg nincs törés és “csak” kiugrott Rebic könyöke, de hozzátette, hogy pontos diagnózis csak az orvosi vizsgálatok után lesz.

A Milan a hivatalos honlapján adott tájékoztatást Rebic állapotáról. A 27 éves játékos ma reggel CT-vizsgálaton vett részt, miután a Crotone elleni mérkőzésen kiment a bal könyöke. A klub megerősítette, hogy a vizsgálatok eredményei alapján nem tört el a könyöke, ami nagyon jó hír. A játékos 10 napon belül újabb vizsgálatokon vesz részt.

Sajtóhírek szerint a Milannál optimisták és Rebic az október 17-i Inter elleni derbire térhet vissza, a Rio Ave ellen eltiltás miatt fog hiányozni és a hétvégi Spezia elleni meccsen sem lesz bevethető.