Két negatív teszt szükséges Ibra visszatéréséhez

5

Zlatan Ibrahimovic jól van és jelenleg karanténban van az otthonában, azonban a várakozások szerint kénytelen lesz kihagyni legalább a következő három mérkőzést.

Csütörtökön derült ki, hogy Leo Duarte után Zlatan Ibrahimovic is elkapta a koronavírust. A svéd klasszis tesztje pozitív eredményt hozott és rögtön karanténba került. Ibra a közösségi oldalán a tőle megszokott humoros bejegyzést tett közzé, azonban leszögezte, hogy teljesen tünetmentes.

Ibrahimovic megkezdte a jogszabályok által előírt kéthetes karantént és a válogatott szünetig a csapat mindhárom mérkőzését ki fogja hagyni a Crotone, a Rio Ave és a Spezia ellen. A svéd csatár leghamarabb akkor folytathatja az edzéseket a csapattársakkal Milanellóban, amint két negatív tesztet produkál.Természetesen a legfontosabb kérdés, hogy Ibrahimovicot mikor láthatjuk ismét a pályán. A klub bízik abban, hogy a játékosnak minél hamarabb negatív lesz a tesztje és bevethető lesz a válogatott szünet után október 17-én az Inter elleni városi derbin.

Ibrahimovic távollétében három játékos áll Stefano Pioli rendelkezésére csatárposzton, nevezetesen Lorenzo Colombo, Ante Rebic és Rafael Leao.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Azt beszélik, hogy élsportolókat nem engednek visszatérni mert szövödményektől tartanak. Ne legyen igazam de attól tartok akár hónapokra kieshet Ibra…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet