Sinisa Mihajlovic, a Bologna trénere csalódottan nyilatkozott a Milantól elszenvedett vereség után és sajnálja, hogy Zlatan Ibrahimovic nem az ő csapatában brillírozott.

“A Milannak van a csapatban egy Ibrahimovic, nekünk meg nincs. Az ellenfél minden gólhelyzetét Ibrán keresztül alakította ki, így ő jelentette a különbséget a pályán. Mi vagyunk a Bologna, ők pedig a Milan, így elkerülhetetlen volt, hogy egyes periódusokban szenvedni fogunk. Az ilyen meccseket el lehet veszíteni, de a legfontosabb, hogy ne adjuk fel. Mi nem adtuk fel és mindent megtettünk, amit lehet. Jobb formában játszott a Milan, de az utolsó 15 percben keményen nyomtunk.” – mondta Mihajlovic.

Mihajlovicot a meccs után Gianluigi Donnarummáról is kérdezték, aki nagyszerű védéseket mutatott be. Mint ismert, 2015 októberében Donnarumma éppen a szerb szakember irányítása alatt mutatkozott be a piros-feketék színeiben, csupán 16 évesen.

“Az én hibám, mert megadtam neki a lehetőséget a debütálásra. Már elegem van abból, hogy minden alkalommal a védéseivel csodákat tesz, amikor ellenem játszik, de örülök a sikerének.” – tette hozzá mosolyogva.

Donnarumma négy védést mutatott be és kapott gól nélkül hozta le a meccset.

1 hozzászólás