Samu Castillejo, a Milan spanyol támadója elmondta, hogy a kezdetektől fogva biztosak voltak Zlatan Ibrahimovic maradásában és úgy véli, hogy nem könnyű mérkőzés vár a csapatra a Shamrock Rovers ellen az EL-ben.

A SHAMROCK ROVERSRŐL
“Amint megtudtuk, hogy ki ellen fogunk játszani az Európa Ligában, az edző biztosított minket arról, hogy a Shamrock egy kemény csapat. Írországban ők a legerősebbek és szép futballt játszanak. Minden bizonnyal nehéz mérkőzés lesz.”

A 2020-AS ÉVRŐL
“A januári Cagliari elleni meccstől kezdve folyamatos játéklehetőséget kaptam. Azóta sokat változtam, ahogy a csapat is. Sok játékos távozott és sokan érkeztek hozzánk. Mindenki, aki ismer az pontosan tudja, hogy soha nem hagynám el a csapatot anélkül, hogy jó benyomást keltenék. Nyugodtan és csendben dolgoztam. Számos dologban fejlődtem és vártam, hogy megkapjam a lehetőséget.”

PIOLIRÓL
“Emlékszem, hogy a Cagliari elleni meccs után elismerő szavakkal beszélt hozzám. Ő egy olyan edző, aki sokat kommunikál és nagyon közel áll a játékosokhoz. Még a nyaralás alatt is tartotta velünk a kapcsolatot telefonon keresztül. Ez a hozzáállás nagyon fontos egy játékos számára, mert tudják, hogy az edző nagyra értékeli őket. Amellett, hogy Pioli egy remek edző, kiváló ember is.”

IBRAHIMOVICRÓL
“Sokat beszél velünk az edzéseken és a meccseken. Ő egy olyan játékos, aki sokat ad a klubnak és biztos vagyok abban, hogy nagyon sokat fog segíteni ebben az idényben. Zlatan egy bajnok és alig várja, hogy az edzéseken is nyerjen. A jelenlétében nem hibázhatsz. Ha elrontasz egy passzt, egy beadást vagy egy cselt, akkor szembe kell nézned Zlatannal. Ezzel a nyomással lépsz pályára és arra késztet egy ilyen bajnok mellett játszani, hogy a legjobbat hozd ki magadból.”

“Biztosak voltunk abban, hogy Ibrahimovic még egy évig folytatni fogja velünk, különösen azok után, amiket az előző idényben közösen megtapasztaltunk. Szerény srácok vették körül, akik dolgozni akartak és családként fogadták. Nem volt kétségünk a visszatérését illetően, még a WhatsApp csoportból sem lépett ki soha.”

TONALIRÓL
“Ő egy remek srác, erős játékos és ezt mindannyian tudjuk. Az előző szezonban láthattuk, hogyan teljesít a Bresciában. Az edzések során nagy alázatot és hajlandóságot mutat arra, hogy megmutassa kvalitásait. Ugyanez a helyzet Brahim Diazzal, aki nagyszerű ember. Tíz éves korom óta ismerem őt, nagyon szerény családból származik. Ugyanazon a környéken nőttünk fel és úgy gondolom, hogy Málaga büszke lehet ránk, hogy a Milan játékosai vagyunk. Megpróbálok mindenben segíteni Brahimnak, az olasz nyelvben is.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet