Paolo Maldini, a klub technikai igazgatója szerint egy hónappal ezelőtt még lehetetlennek tűnt Sandro Tonali leigazolása, de az Elliott Management irányváltásának és felismerésének köszönhetően sikerült nyélbe ütni a transzfert.

Az 52 éves szakembert a Sky Sportnak adott interjújában Federico Chiesáról is kérdezték, valamint szóba került a csütörtöki Shamrock Rovers elleni meccs, amellyel kapcsolatban aggodalmát fejezte ki.

TONALIRÓL
“Még csak 20 éves és nagyon fiatal. Beteljesült az álma, ami egy gyönyörű történet és nagyon különleges dolog. Még egy hónappal ezelőtt elképzelhetetlen volt az üzlet, de a játékos elszántságának és az ügynökök kiváló munkájának köszönhetően eljutottunk erre a pontra. Köszönet Massimo Cellinónak és a Milan tulajdonosainak, akik irányt váltottak és felismerték annak a lehetőségét, hogy valami nagy dolgot lehet véghez vinni.”

TONALINAK A MILAN IRÁNTI SZENVEDÉLYÉRŐL
“Ez nem olyan gyakori, hiszen a játékosok profik és ki kell értékelniük a kilátásokat. Csaknem két hónappal ezelőtt beszéltem Sandróval és elmondtam neki, hogy rajta vagyunk. Közösen reménykedtünk abban, hogy sikerül elhozni a Milanhoz és megvalósítani az álmát. Aztán eljutottunk arra pontra, amikor a dolgok egyenesbe jöttek és sikerült megszerezni.”

BOBANRÓL ÉS A KLUBRÓL
“Közös célok vannak. Időnként az elképzelések ellentmondanak, de közös az irányvonal. A karantén utáni eredmények nyilvánvalóak és az előző szezonban megkezdett munka gyümölcse. Elszomorít, hogy Boban nincs itt. Ő egy kedves barátom és nélküle kevésbé vagyunk erősek, de arra törekszünk, hogy megpróbáljunk közös elképzelésre jutni.”

A SHAMROCK ELLENI MECCSRŐL
“Nagyon remélem, hogy készen állunk. Ez egy olyan mérkőzés, ami egy kicsit aggaszt. Olyan csapattal nézünk szembe, amely jól teljesít és vezeti a bajnokságot. Nálunk van néhány probléma, Rebic eltiltott, Leao sérült. Kieséses meccset játszunk, ráadásul idegenben, ezért jogos az aggodalom.”

CHIESÁRÓL
“Ő az egyik legjobb fiatal olasz játékos. Soha nem folytattunk tárgyalásokat a Fiorentina vezetőségével Chiesáról. Ez a dolgok állása jelen pillanatban.”

A MERCATÓRÓL
“Az elképzelésünk mindig az, hogy erősítsük a csapatot. A prioritásokat lefedtük és most sérülés miatt van néhány probléma a védelem közepén. Minden, amit most októberig tehetünk, hogy erősítünk a csapaton.”

3 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Hát nekem ez egy kicsitt semmit mondó nyilatkozat volt.
    Azt eddig is tudtuk, hogy kell egy középhátvéd.
    Oké örüljünk, hogy itt van Tonali, de ideje intézkedni tovább mert így vékony lesz a keret minőségre
    Ha sikerülne túl adni paqun illetve elhozni a Bakayoko, Dumfries, Milenkovic, Chiesa 4est akkor azt mondanám, hogy elégedett vagyok a mercatoval.