Tonali kiválasztotta a mezszámát a Milannál

1

A Sky Sport Italia értesülései szerint Sandro Tonali a 8-as mezszámot fogja viselni a Milanban a 2020/21-es idényben.

Tonali hivatalosan is a Milan játékosa lesz, amint a következő napokban teljesíti a kötelező orvosi vizsgálatokat és aláírja a szerződését. A klub vezetősége mindenben megállapodott a Bresciával és megtörtént az üzlet lezárása, amelynek értelmében az olasz középpályás kölcsön+opcióval érkezik.

A Milan 10 millió eurót fizet Tonali kölcsönvételéért és 2021 nyarán a vételi opció aktiválása esetén további 15 millió euróért végleg megvásárolhatja, így az alap átigazolási ár 25 millió euróra tehető. Ezen kívül további 10 millió euró bónusz ütheti a Brescia markát.A Sky Sport Italia szerint Tonali döntött arról, hogy melyik mezszámot fogja viselni a Milanban. A választása a 8-as számra esett, ami jelenleg szabad a csapatnál. Ezt a mezszámot korábban az a Gennaro Gattuso viselte, akit Tonali többször is a példaképének és a gyerekkori kedvenc játékosának nevezett.

Gattuso 2012-ben távozott a Milantól és ekkor Antonio Nocerino örökölte meg a számát. 2015 óta Suso öltötte magára a 8-as mezszámot a piros-feketéknél.

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet