A legfrissebb hírek szerint a Cagliari bejelentkezett a Milan saját nevelésű védőjéért.

A MilanNews jelentése szerint a Cagliari tárgyalásokat folytat a Milan vezetőségével Davide Calabria szerződtetéséről és megtette első ajánlatát. Az olasz együttes 8 millió eurót plusz 2 millió euró bónuszt kínált a 23 esztendős jobbhátvédért. A portál közlése alapján a Milan alacsonynak ítéli az ajánlatot és magasabb összeget kér Calabriáért.

Az utóbbi hetekben több alkalommal is felmerült a sajtóban Calabria távozásának lehetősége, azonban a hét elején Frederic Massara, a Milan sportigazgatója azt állította, hogy a játékos nem szerepel átadólistán.

Az olasz játékos a Rossoneri utánpótlás szektorában nőtt fel és a 2015-ös debütálása óta 112 tétmérkőzésen lépett pályára az első csapatban, ezeken 3 gólt és 7 gólpaszt jegyzett.

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Eladhatjuk ezt a fakó John Travoltát, még visszavásárlási opció sem kell. De azért ne lógjon már bilibe senki mancsa, hogy majd egy Cagliari 10 millió helyett 20-30 milliókért vesz meg tőlünk a kispadról egy cserejátékost! Néha csak ámulok és bámulok. Azonnal rányomni az “ELFOGAD” gombra, és jöhet egy komoly jobb hátvéd!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet