A Milan vezetősége aktivizálta magát az átigazolási piacon és komoly erősítés van kialakulóban a középpályára illetve a támadó-szekcióba.

Antonio Vitiello a MilanNewstól részleteket közölt a folyamatban lévő tárgyalásokról.

A klub lezárta Zlatan Ibrahimovic szerződéshosszabbítását. Órák kérdése, hogy a 38 éves svéd csatár megérkezzen Olaszországba, hogy aláírja az 1 évre szóló új kontraktusát. A felek évi 7 millió eurós bérben állapodtak meg, ennek értelmében Ibrahimovic lesz a Milan legjobban kereső játékosa. Nem elhanyagolható tényező, hogy Ibra esetében érvényes lesz a 2020-tól hatályos adókedvezményről szóló új törvény, ami jelentősen csökkenti a klub adóterheit a játékos fizetésére vonatkozóan.

A Milan továbbra is tárgyalásokat folytat Tiémoué Bakayokóról a Chelsea-vel és Brahim Diazról a Real Madriddal. A francia középpályás nagyon közel áll ahhoz, hogy visszatérjen a Rossonerihez. A klubok a következő formulával zárhatják le az üzletet: egy szezon kölcsön + 30 millió eurós vételi opció.

Brahim Diaz szintén kölcsön+opcióval érkezhet Milánóba. A 21 éves támadó-középpályást nagyon tehetségesnek tartják, kétlábas, gyors, roppant technikás és remekül lát a pályán. A MilanNews szerint Brahim már igent mondott a Milannak, de a két klub még dolgozik az átigazolási formulán. Ennek oka, hogy a Real Madrid nem szeretne végleg megválni Brahim Diaztól a benne rejlő nagy potenciál miatt. A spanyol együttes egy visszavásárlási záradék beillesztését szorgalmazza.

Az elmúlt órákban a Milan lépéseket tett Sandro Tonali szerződtetése felé – írja a MilanNews. Eddig egyértelműen az Inter vezette a játékos leigazolásáért kialakult versenyfutást, azonban lelassult a transzfer a középpályán tapasztalható bőségproblémák és Arturo Vidal nevének felmerülése miatt. A Milan ezt kihasználva megkezdte a tárgyalásokat a Bresciával.

1 hozzászólás