Ibrahimovic lett a szezon legjobb igazolása

5

A magyar Milan szimpatizánsok szavazatai alapján Zlatan Ibrahimovic lett a 2019/2020-as idény legjobb igazolása.

Az előző héten indítottuk el a szavazást a weboldalunkon a legjobb igazolásra vonatkozóan és rengeteg voks érkezett. A szurkolók – a nyári és a téli mercatót figyelembe véve – 10 igazolás közül választhatták ki azt a játékost, aki szerintük a legnagyobb hatással volt a csapatra és a legjobb teljesítménnyel rukkolt elő.

Mindössze néhány nap alatt 1475 szavazat érkezett és a szurkolók Ibrahimovicot választották a 2019/20-as szezon legjobb igazolásának. A svéd klasszis a szavazatok közel felét kapta, pontosan 685 voksot.A második helyen a Realtól érkezett Theo Hernández végzett a szavazatok 26 százalékával (385 voks), míg a harmadik Ismael Bennacer lett 14 százalékkal (203 voks).

VÉGEREDMÉNY:

# JÁTÉKOS VOKS %
1. Ibrahimovic 685 46,4%
2. Hernández 385 26,1%
3. Bennacer 203 13,8%
4. Rebic 138 9,4%
5. Kjaer 47 3,2%
6. Rafael Leao 9 0,6%
7. Begovic 4 0,3%
8. Alexis S. 2 0,1%
9. Krunic 2 0,1%
10. Leo Duarte 0 0%

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Lehet, hogy jellemző rám, lehet, hogy nem, de én ilyenkor mindig azon gondolkodom, hogy azok hatan, akik Begovicra meg Krunicra szavaztak, ezt milyen indíttatásból tették. Mert ha csak hülyéskedtek, akkor ez szánalmas. Ha úgy voltak vele, hogy “szegényekre biztosan nem szavaznak”, és majd akkor ők megteszik (mert nyilván Krunicék kíváncsiak rá, hogy a magyar Milan-drukkerektől a teljesítményüket miként értékelték…), akkor még esetleg menthető valamennyire a dolog. De ha tényleg így látták (tehát a 128 perc alatt 3 gólt benyelt Begovicot jobbnak látták Ibránál), akkor ezt olyan jó lenne, ha megindokolnák, mert annyira kíváncsi lennék az okokra.

  Nem szép dolog Milan-szurkolókat lehülyézni, de ebben az esetben szerintem indokolt. Nyugodtan el lehet tőlem határolódni! 🙂

 2. Teljesen egyértelmű, hogy Bennacer és Hernandez jobb igazolások voltak mint Ibra. Érthetetlen számomra ez a % arány.

  • Egyértelmű Ibra! Miért? Mert a többiek rég beleszürkültek volna a mezőnybe mint az összes többi az elmúlt ~10 évben.

   Nyilván ez nem a befektetett pénz összeg fejében kapott teljesítményen alapul mert így Kjaer (vagy Begovic) is lehetett volna a győztes csak nem így szólt a kérdés. De ez csak az én véleményem. Jöhet a pro és kontra.

   Forza Milan!

   • Ha az a kérdés, hogy ki volt a legjobb játékosunk ebben az idényben (ideértve a csapatra gyakorolt hatását is), nyilván való, hogy Ibra a válasz. Viszont nem ez volt a kérdés. Ibra-nak még van 1-2 jó éve és vége. 🙁 Szerintem értelemszerű, hogy maga a kérdés magában hordozza a hosszútáv fogalmát is. Ezért nem értem az Ibrá-ra szavazók nézőpontját. Ellenben ha Bennacer és Hernandez játéka az elkövetkező években drasztikus romlásnak fog indulni (amit kétlek), természetesen neked adok igazat.

 3. Bennacer szerintem is jobb igazolás volt, de csak hosszútávon. Úgy érzem kb, mintha az lenne a kérdés, hogy a kátyúba rekedt kocsit kihúzó kemény terepjáró esetén min múlott az, hogy kijön-e a kátyúból. Pörögtek a kocsik kerekei szépen, de maguktól nem tudták volna kihajtani a kocsit. A terepjáró meg megadta azt a húzóerőt, amivel az egész beindult, és ha már egyszer kiért, akkor elkezdenek egyre inkább fontosabbak lenni a kocsi kereki, és ha már kiértek a kevésbé hepe-hupás országútra, már ők lesznek a döntő tényező. De bizony Ibra terepjárója (na jó, ez így hülyén hangzik, nehogy megsértődjön, legyen inkább Ferrari… :D) nagyon kellett. Ebben a fél-1 szezonban szerintem is Ibra volt a legjobb igazolás az adott helyzetet figyelembe véve. Drsdanival is tökéletesen egyetértek, hogy más oldalról vizsgálva kiemelkedik Bennacer és Rebic (Theo nálam picit lejjebb van, szép és jó ahogy támad, de közben elég nagy lyukakat hagy hátul. Viszont nagyon nagy a szíve, és igazán Milan-elkötelezettnek látom a szavai és a játéka alapján, és néha szinte vezérré avanzsált még Ibra előtt, szóval idevehetjük őt is))

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet