Felgyorsultak az események a Milan háza táján és a MilanNews beszámolója szerint a klub vezetősége az elkövetkező napokban három üzletet készül tető alá hozni a csapat megerősítése érdekében.

A legfrissebb hírek szerint Ibrahimovic mellett Bakayoko és Brahim Diaz is aláírhat.

IBRAHIMOVIC: Nagyon közel az egyezség, a svéd klasszis szerdán vagy csütörtökön térhet vissza Olaszországba, hogy aláírja a szerződését. A klub teljesítette Ibrahimovic igényét és a játékos marad a Milanban a 2020/21-es idényben.

Nico Schira szerint Ibrahimovic 6 millió eurót fog keresni, amelyhez további két bónusz társul: 500 ezer eurós a BL-indulás kiharcolása esetén, valamint szintén egy 500 ezer eurós könnyen elérhető bónusz a teljesítményhez kapcsolódóan.

BAKAYOKO: A francia középpályás egy lépésre van attól, hogy visszatérjen a Rossonerihez. Kedden újabb pozitív egyeztetés volt az ügyben és a Milan a Chelsea-vel a kölcsön+opciós üzlet lezárásán dolgozik. Bakayokót egy szezonra veszi kölcsön a Rossoneri egy 30 millió eurós vásárlási opcióval.

BRAHIM DIAZ: Di Marzio arról számolt be, hogy megvan a megállapodás a Milan és a Real Madrid között Diaz klubváltásáról, már csak a játékos beleegyezése hiányzik. A 21 éves támadó-középpályás – aki mindkét szélen bevethető – kölcsön+opcióval érkezhet.

6 hozzászólás a bejegyzéshez

    • Jelenleg 5 középhátvéd van a keretben. Romagnoli, Kjaer és Gabbia nyilván marad. Duartéért és/vagy Musacchióért azonban nem nagyon jönnek az ajánlatok. Musacchio ugye sérült, és még hónapokig nem tudná használni az a klub, amely megvenné, ami az amúgy is rövidebb – de így pörgősebb – szezont tekintve kockázatos. Duarte meg ezek szerint nem keltette fel a figyelmét senkinek. Amit itt mutatott, az alapján nem is csodálom. Ráadásul az sosem jó ajánlólevél, ha a kezdő hátvéd kiesése esetén egy 20 éves “srác” lesz a kiválasztott helyettes, nem pedig egy 10 millióért szerződtetett, elvileg tapasztaltabb játékos…

      Könnyen lehet tehát, hogy középhátvédek terén nem lesz változás.

      • Romagnoli és Kjaeren kívül az általad felsorolt nevek közül, hogyan is fogalmazzak…a teljesítményük kevésbé szembetűnő 🙂 Vagy nem éppen látványos 🙂 De persze Bakayoko majd összes labdát megszerzi a középpályán és semmi dolguk nem lesz a hátvédeknek!

  1. Azért Diaz neve szerintem már egyre inkább egy olyan igazolásnak hangzik, amellyel nagy Milant lehetne építeni… Amennyit láttam belőle, igen nagy potenciál rejlik benne Calhanoglu posztján is akár, meg persze elöl a széleken is. Lehet persze, hogy nem jön be, viszont ő egy olyan név, aki akár nagyon is bejöhet. Én benne látom először az igazi törekvést, hogy jövőben elkezdjünk megint BL-résztvevőkké válni.