A Milan két játékos érkezéséről tárgyal Londonban

3

A Milan vezetősége két londoni klubbal folytat tárgyalásokat a csapat megerősítése érdekében, a két célpont Sergie Aurier és Tiémoué Bakayoko.

Úgy tűnik, hogy most felgyorsulnak az események és Zlatan Ibrahimovic esetleges szerződéshosszabbítását követően két erősítés érkezhet Angliából. Vito Angele, a SempreMilan főszerkesztője szerint a Rossonerinek két tárgyalása van folyamatban Londonban. A Milan vezetősége Aurier (Tottenham) és Bakayoko (Chelsea) szerződtetésén dolgozik és mindkét transzfer esetében az ár csökkentése a cél.

A Sportmediaset szerint az utolsó stádiumban járnak a tárgyalások Aurierről a Spursszel, amely 23 millió eurót kér az elefántcsontparti játékosért. A Milan ezt csökkenteni szeretné, miközben a Sky jelentette, hogy a Bayer Leverkusen is beszállt a játékos megszerzéséért folyó harcba. Amennyiben a tárgyalások nem zárulnak sikerrel, a milánóiak B-terve a védelem jobb oldalára Denzel Dumfries, aki nagyjából 18 millió euróért mozdítható Eindhovenből.A Gazzetta szerint megvan az egyezség Aurierrel, aki áldását adta, hogy csatlakozzon a Milanhoz, azonban a két klub között még nincs egyetértés. A lap úgy tudja, hogy a Spurs 20 milliót kér, míg a Milan 5 millió euróval kevesebbet, 15 milliót kínál.

Ami a középpályát illeti: Bakayoko a konkrét célpont és mostanra Florentino (Benfica) háttérbe szorult. A 26 éves francia játékosra nem számít Frank Lampard a Chelsea-nél.

A Milan nem szándékozik 20 millió eurónál többet fizetni Bakayoko játékjogáért, ám a Chelsea jelenleg ennél magasabb összeget kér, ezáltal a tárgyalások könnyen elhúzódhatnak. A játékos igent mondott a visszatérésre és belement a fizetéscsökkentésbe, hogy megfeleljen az Elliott irányelveinek a béreket tekintve.

Vito Angele hozzátette, hogy Aurier és Bakayoko lehetnek a Milan első nyári igazolásai.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ez a két játékos erősítést jelentene. Ilyen igazolásokra lenne szükség, hogy tovább lépjünk. Rajtuk kívül még 1-2 ember jöhet és elég is. Nem kell új csapatot építeni…Ez nyaranta nem szokott így lenni.

    • Mondjuk ha még 2 játékost hozunk kezdőcsapatba, az eléggé új csapat (10-ből 4 poszton váltás!?)..
      Bár Yoko szerintem cserepadra jön.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet