Előrehaladott stádiumban járnak a tárgyalások a Milan és a Torino között Ricardo Rodríguez átigazolásáról.

A svájci válogatott balhátvéd nemrég tért vissza kölcsönből a PSV Eindhoventől, miután a szezon második felét Hollandiában töltötte és a járvány miatt elrendelt kényszerszünetig 6 mérkőzésen lépett pályára. A holland együttes jelezte, hogy nem szándékozik végleg megvenni Rodríguezt.

A Tuttosport, a Sky Sport Italia és a Calciomercato szerint Rodríguez maradhat Olaszországban, ugyanis bejelentkezett érte a Torino. Marco Giampaolo, a torinóiak újdonsült edzője mindenképpen szeretné a csapatában tudni a 27 éves védőt, akinek 1 év maradt a milánói szerződéséből. A tárgyalások előrehaladott stádiumban vannak és hamarosan az egyezség is megszülethet a felek között.

Rodríguez áldását adta a transzferre és készen áll csatlakozni a Torinóhoz. A Milan 4,5 millió euró körüli összegben határozta meg Rodríguez árát, amit hajlandóak megadni.

2 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Egyszerű matekkal akkor ez azt jelenti, hogy ha egy korábbi cikk szerint a három szélső védőért (Calabria, Laxalt és Rodriguez) 30 milliót remél a Milan, és Calabriát kb. 15 millió euróra lőtték be, akkor Laxaltért 10 millió eurót szeretne kapni a klub, ami nyilván abszurd.

    Rodriguez legfeljebb egy 3 védős rendszerben vagy esetleg középső védőként lenne alkalmazható, fogalmam sincs, ki találta ki neki a balhátvéd szerepkört, amikor úgy fordul, mint egy csuklós busz.

    Talán a 4,5 millió kicsit kevés, azért jó lenne egy 6 milliót kapni érte. Persze már megszokhattuk, hogy a Milan mindig ráfizet ezekre az igazolásokra.

  2. Rodrigez sokkal jobb játékos annál a ~3 M-nál amennyiért a Torinoba mehet de sajnos senki nem keres annyira balhátvédet mint amennyiért mi el akarjuk adni és a PSV-be se tudott sokat játszani ez a kolera miatt. Ez a mi balszerencsénk. Sok sikert neki!