A Milan vezetősége a soron következő átigazolási időszakban mintegy 30 millió eurós bevételre kíván szert tenni a három szélsőhátvédjének értékesítéséből.

Nem kérdés, hogy a Milan szeretne egy játékost igazolni Theo Hernández mögé a védelem bal oldalára. Ez már januárban is prioritás volt, azonban végül Antonee Robinson érkezése az utolsó pillanatban szívprobléma miatt meghiúsult, ezáltal kényszerből Diego Laxaltnak kellett visszatérnie kölcsönből.

Ezen kívül a jobb oldal megerősítése az egyik legkritikusabb pont a Milannál. Az elmúlt szezonokban Andrea Conti és Davide Calabria sem volt képes egyenletes, jó teljesítményt nyújtani, így a klub beavatkozhat és egy jobbhátvédet igazolhat a kezdőcsapatba. Az eddig felmerült nevek: Emerson Royal, Denzel Dumfries, Serge Aurier.A Calciomercato szerint a nyáron Ricardo Rodríguez, Diego Laxalt és Davide Calabria is búcsút inthet a Milannak, amely 30 millió eurós bevételre számít az értékesítésükből.

Rodríguez nemrég tért vissza a PSV-től és borítékolható a távozása az állandó játéklehetőség miatt, a Milan 10 millió eurót kér érte, míg Laxaltért 5 millió eurót. Továbbá Calabria eladása teljes mértékben tőkenyereséget eredményezne a klub pénzügyeiben, a Milan igénye 15 millió euró. A saját nevelésű játékos iránt a Fiorentina és a Bologna is érdeklődik, míg korábban a Sevilla megkereséséről lehetett hallani.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Azt hittem egyedül leszek a véleményemmel, de ugyan ezt akartam írni! Ráadásul én nagyon jó játékosnak látom Calabriát. Helyette nagyon nehéz jobbat hozni! Olasz bajnokságból szerintem lehetetlen lenne.
      Serge Aurier egy nagyon jó játékos, de fejben hatalmas gondok lehetnek nála. Emlékszem amikor PSG-ben balhézott. Angliában meg rendkívül keveset játszik, aminek én nem tudom az okát. 100 fajta sérülést ír 1-1 évben a Transfermarkt aminek a többsége kamu szokott lenni. Idén csapata legjobbjai között van és még sem nagyon marasztalnák.
      RR sajnos kezdő akar lenni, szerintem őt szívesen megtartanánk, főleg mivel belül is bevethető. De így biztosan távozik, mivel esélye sincs kezdő tagságra.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet