Giacomo Bonaventura valószínűleg az utolsó mérkőzését játszotta a Milanban tegnap este a Cagliari elleni 3-0-ra megnyert bajnokin és elérzékenyült a hármas sípszó után.

Az olasz középpályás szerződése az idény végén lejár és minden jel arra utal, hogy a következő szezonban már nem lesz a csapat tagja. A 30 éves középpályás 2014-ben az átigazolási időszak utolsó napján érkezett és 6 éven keresztül erősítette a Rossonerit.

Bonaventura szombaton a Cagliari ellen csereként lépett pályára és nagyon valószínű, hogy az utolsó meccsét játszotta piros-fekete mezben. Jack a meccs lefújása után a könnyeivel küszködve búcsúzott el a San Sirótól.

Jack hat év alatt összesen 184 tétmérkőzésen lépett pályára a csapatban, ezeken 35 gólt szerzett illetve 30 gólpasszt osztott ki. Ami az aktuális szezonját illeti: 3 góllal és 6 gólpasszal zárta a bajnoki szezont. Érdekesség, hogy az összes asszisztját az elmúlt másfél hónapban jegyezte a Serie A újrakezdését követően.

5 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Valóban érthetetlen, hogy miért nem hosszabbítanak vele. Az utóbbi meccseken úgy tűnt, hogy a sérülése is a múlté. Hiba lenne őt elengedni. Viszont ha Ibra tényleg közbelép, akkor pozitív fordulat jöhet. Kell ide Ibra, mert ő jól látja a lényeget. Az elnök, edző és játékos egyszemélyben…