Carlo Ancelotti, a Milan korábbi sikeredzője szerint a klubnak kötelessége megtartani Zlatan Ibrahimovicot a következő szezonra és elismerő szavakkal illette Stefano Piolit.

Ancelotti 2001 és 2009 között vezetőedzőként mindent megnyert a Rossonerivel, amit csak lehetett és 420 tétmérkőzésen irányította a csapatot. A 61 éves szakember ugyan a Milannál nem edzette Ibrahimovicot, ám a PSG-nél másfél évig dolgozott vele együtt.

“Ibrahimoviccsal szerződést hosszabbítani nem csupán helyes döntés lenne, hanem kötelező lépés a Milan részéről. Ő továbbra is egy nélkülözhetetlen játékos a csapat számára.” – mondta Ancelotti.

“Pioli? Úgy gondolom, hogy a klub jó döntést hozott azzal, hogy Piolit megerősítette a posztján. Kiváló munkát végzett és kihúzta a csapatot a nehézségekből.”

Ibrahimovic összesen 103 mérkőzésen 64 alkalommal volt eredményes a Milanban, továbbá kiosztott 28 gólpasszt is. A visszatérése óta nyolc gólt lőtt és bebizonyította, hogy a jelenlétével illetve a teljesítményével 38 évesen is a különbséget jelenti.

1 hozzászólás