Spanyol lapértesülések szerint a Milan előrehaladott tárgyalásokat folytat az FC Barcelona vezetőségével Emerson Royal átigazolásáról.

Nem titok, hogy a Rossoneri eltökélt szándéka a védelem jobb oldalának megerősítése a közelgő átigazolási időszakban. A posztra két jelölt van: Emerson (Barca) és Denzel Dumfries (PSV).

A Mundo Deportivo beszámolója szerint a Milan vezetősége Emerson szerződtetésén dolgozik és a tárgyalások előrehaladott állapotban zajlanak a Barcával. A spanyol együttes 30 millió euróban határozta meg a brazil védő árát, de jók az esélyek arra, hogy az üzlet ennél alacsonyabb összegért, 25 millió euróért lezárulhat.Emerson az idei szezont kölcsönben a Real Betis együttesénél töltötte, ahol 34 mérkőzésen 3 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. A 21 éves jobbhátvéd kölcsönszerződéséből még hátra van 1 év, ám a spanyol lap szerint a Barca tájékoztatta a Betist arról, hogy zajlanak az egyeztetések a Milannal és kialakulóban van egy potenciális transzfer.

A Milan és a Barcelona a hét elején nagyon pozitív tárgyaláson volt túl és a játékos ügynöke folyamatosan kapcsolatban áll a milánóiakkal.

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet