Gianluigi Donnarummát köszöntötték a Milan csütörtöki edzésén, ugyanis az előző mérkőzésen a 200. alkalommal lépett pályára a Rossoneri színeiben.

Mint arról beszámoltunk, Donnarumma a 200. meccsét játszotta a Sassuolo elleni keddi összecsapáson. Az olasz válogatott kapus 21 évesen, 4 hónaposan és 26 naposan érte el ezt a mérföldkövet, amely soha senkinek nem sikerült ilyen fiatalon a Milannál.

A csütörtöki edzésen a klub és a csapattársak is gratuláltak Donnarummának, aki egy emlékérmét és egy 200-as számmal ellátott mezt kapott a különleges mérföldkő elérése alkalmából.

“A legfiatalabb játékos valaha, aki elérte a 200 mérkőzéses mérföldkövet. Gratulálok mindenhez. Reméljük, hogy a történeted hosszú ideig folytatódik itt. Ez az, amit a klub, a szurkolók és a csapattársaid akarnak.” – mondta Maldini Gigiónak.

Donnarumma szavai a szurkolóknak: “Üdv mindenkinek! Kétszáz mérkőzés Rossoneri színekben egy hatalmas mérföldkő számomra. Remélem, hogy hamarosan visszatértek a stadionba, hogy támogassatok minket. A legjobbakat kívánom mindenkinek!”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet