Zlatan Ibrahimovic az előző fordulóban a 100. alkalommal öltötte magára a Milan mezt és ez alkalomból Paolo Maldini egy emlékmedált adott át a svéd játékosnak Milanellóban a csapat pénteki edzése előtt.

Ibrahimovic a 100. tétmeccsét játszotta a Milanban a Parma elleni 3-1-re megnyert mérkőzésen. A 38 éves játékos a januári visszatérése óta 15 meccsen lépett pályára és ezeken 6 gólt szerzett.

A csapat pénteki edzésén Maldini meglepte Ibrahimovicot egy különleges medállal a 100. mérkőzése iránti tiszteletből.

“Ez egy hatalmas és jelentős mérföldkő. Szép volt, Zlatan!” – mondta Maldini.

Zlatan ezt követően köszönetet mondott a csapattársaknak, majd az utolsó poénos mondata után az egész csapat hangos nevetésben tört ki, Maldinivel és Massarával együtt.

“Szerencsére nincs vetélytársam.” – hangzott el ZlatanTÓL.

Ibra üzenete a szurkolóknak: “Köszönöm mindenkinek a gratuláló üzeneteket a 100. mérkőzésem alkalmából a Rossoneri színekben. Nagy megtiszteltetés számomra a Milanért játszani és remélem, hogy még sokkal több mérkőzésen pályára léphetek.”

Ibrahimovic két és fél szezon alatt 100 meccsen 62 gólt szerzett és 27 gólpasszt osztott ki, ami ragyogó teljesítmény. A svéd csatár a 20. helyen áll Clarence Seedorffal illetve Giuseppe Santagostinóval holtversenyben a Milan történelmének legeredményesebb játékosainak ranglistáján és 1 gólra van az előtte lévő Alexandre Patótól.

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet