Davide Calabria esetleges búcsúja egyre közelebb, ugyanis a játékos az ügynöke társaságában a klub vezetőségével tárgyalt a Casa Milanban.

A 23 éves jobbhátvéd nem számít alapembernek a Milannál és a hullámzó teljesítménye miatt csak elvétve kapott játéklehetőséget október óta. Az utóbbi időben több alkalommal is felmerült a távozásának lehetősége.

A MilanNews beszámolója szerint Calabria hétfő délután az ügynökével, Alessandro Luccival a Casa Milanban járt és találkozott a klub vezetőségével. A saját nevelésű olasz játékosnak számos ajánlata van és a felek megvitatták a klubváltás lehetőségét.

Állítólag a Mihajlovic által irányított Bologna szeretné soraiban tudni Calabriát, valamint a Fiorentina és a Sevilla is a kérői között szerepel. Az olasz játékos szerződése 2022 nyaráig szól a piros-feketékkel és a klub legalább 10 millió eurót szeretne kapni érte.

Nico Schira, a Gazzetta újságírója szerint a Milan szándéka, hogy eladja Calabriát, mivel saját nevelésű játékosként az értékesítése teljes mértékben nyereséget eredményez a klub költségvetésében. Ezen kívül a klub új jobbhátvédet keres, a két jelölt Denzel Dumfries és Emerson.

Calabria 2015 óta tagja a Rossoneri első csapatának és azóta 103 tétmeccsen 2 gólt illetve 7 gólpasszt jegyzett.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kár hogy nem tudott stabil kezdő maradni, de sajnos neki is vannak hiányosságai. De szemet szürt hogy amíg mi a 23 éves 103 seria A-s meccsel rendelkező válogatott Calabriat 10m €-ért odadnánk, addig a Juve a jó nevű Muratoret aki soha nem játszott tétmeccset 7m-ért adta el az Atalantamak.

    • Szerintem logikus a dolog. Te is írtad, hogy Muratore még nem játszott tétmeccsen. Vagyis nem lehet tudni, hogy mit tud. Nos, sajnos Calabria esetében van egy 103-as minta, amely alapján nagyjából sejthető, hogy mit lehet várni tőle. 🙂

      Egyébként nem tudom, ezt a 10 millió eurót honnan szedték már megint. Calabria egy középcsapat középszerű játékosa, akit egy védekezni nem tudó Conti szorított ki a csapatból. Ezekkel a háttérinformációkkal most a Milan azt próbálja előadni, hogy Calabria micsoda fantasztikus, 10 milliót érő jobbhátvéd?!??! A fejemet tenném rá, hogy ha jönne egy 5-6 milliós ajánlat, akkor odaadnánk akárkinek. Mert 10 milliót leginkább egy top csapat ad egy jobbhátvédért, azok meg bőven találnának Calabriánál jobbat. Persze kiindulhatunk De Sciglio eladásából, de azért MDS egy fokkal talán jobb képességű játékos volt, mint Calabria.

  2. 103 meccs.. Édes Istenem. Calabria az a játékos, akit ha meglátsz a pályán, visszasírod Abatet, pedig na, azt a bizonyos lécet Iggy barátunk is leengedte rendesen, de mostanában ez jut.
    Sajnálom egyébként mert a srác totálisan megállt a fejlődésben valamikor pár éve, ami viszont sokkal jobban bosszant hogy Conti pedig lerobbant az ő szintjére.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet