A Milan a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy Mateo Musacchio bokáját meg kell műteni.

Az argentin védő a közelmúltban bokasérüléssel bajlódott és a speciális kezelések nem segítettek, így elkerülhetetlenné vált az orvosi beavatkozás. A klub néhány nappal ezelőtt bejelentette, hogy Musacchio bal bokáját meg kell műteni.

Az operációt a jövő héten Ramon Cugat professzor fogja elvégezni Barcelonában.

Ezzel biztossá vált, hogy Musacchio szezonjának vége és ebben az idényben már nem léphet pályára többet. A 29 éves játékos kiesésével jelenleg három középhátvéd áll Stefano Pioli rendelkezésére, nevezetesen Alessio Romagnoli, Simon Kjaer és Matteo Gabbia, mivel Leo Duarte sérülésből lábadozik.

Ez a negyedik alkalom, hogy Musacchio megsérült ebben a szezonban, korábban vádlisérülése, valamint izom- és bokaproblémái voltak.

2 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. 3 és fél hónapnyi focimentes időszak után van 3 egészséges középső védőnk… Mi lenne, ha még meccseket is játszottak volna a srácok? Musacchio sérüléséről már februárban volt hír, ehhez képest a MilanLab megint olyan jól diagnosztizált, hogy a késve elvégzett műtét, és a csúszó felépülés miatt művészet lesz megválni tőle. A Milan 10 millió környékére lőtte be Musacchio árát, ami persze vicc, de örülhetünk, ha 5 millióért el tudjuk sózni. Hogy mi kárt okozott az évtizedek során a klubnak az orvosi stáb, abba szerintem jobb nem belegondolni.