Alessio Romagnoli a legjobban teljesítő mezőnyjátékosok egyike volt a Milanban a Juventus elleni kupameccsen és a második félidő elején egy nagyon látványos szerelést mutatott be Cristiano Ronaldóval szemben.

A Milan emberhátrányban 0-0-s döntetlennel zárt a Juve otthonában az Olasz kupa elődöntőjének visszavágóján, így idegenbeli góllal a Zebrák jutottak be a fináléba.

Kétségtelen, hogy a tizenegyest hárító Donnarumma után Romagnoli volt a legjobb a csapatból. Az olasz válogatott védő az 54. percben úgy varázsolta le a labdát a meginduló Ronaldo lábáról, mint azt nagyon kevesen. Douglas Costa kiugratása után a portugál klasszis előtt hatalmas szabad terület volt és gyakorlatilag ziccerben indulhatott meg a kapu felé, amikor jött a Milan csapatkapitánya és látványos, hajszálpontos becsúszással akadályozta meg az ígéretes helyzetet.

 

Romagnolinak 3/2 megnyert párharca, 6 tisztázása, 1 blokkolt lövése, 3 közbeavatkozása, 3/2 pontos hosszú indítása és 96%-os passzpontossága volt a mérkőzésen.

1 hozzászólás