A Milan bejelentkezett a PSG 17 éves védőjéért

5

Versenyfutás alakult ki a Milan és az RB Leipzig között Tanguy Kouassi megszerzéséért, aki a jövő hónaptól szabadon igazolható lesz és ingyen válthat klubot, ha a következő hetekben nem hosszabbít.

A 17 éves játékos tavaly decemberben hívta fel magára a figyelmet, amikor decemberben bemutatkozott a Paris Saint-Germain első csapatában és azóta több mérkőzésen is lehetőséget kapott. Kouassit hatalmas tehetségnek tartják hazájában és Geoffrey Moncada, a Milan játékosmegfigyelője szorgalmazza a leigazolását.

Kouassi kapcsán fontos megjegyezni, hogy június 30-án lejár a szerződése a Paris Saint-Germainnel. A párizsi együttes reménykedik abban, hogy a játékos elfogadja a hosszabbítási ajánlatot, viszont jelenleg sokkal valószínűbbnek tűnik a távozása.A francia utánpótlás-válogatott középhátvéd legkomolyabb kérője a Milan és a Leipzig. A Rossoneri nem akarja elszalasztani a lehetőséget, hogy ingyen megszerezzen egy ilyen nagy potenciállal bíró játékost, aki ráadásul még nagyon fiatal, hiszen a jövő hónapban fogja betölteni a 18. életévét.

A PSG javaslatot tett Kouassinak a hosszabbításra, azonban a játékos időt kért és mérlegeli a lehetőségeket illetve a megkereséseket. Ralf Rangnick érkezésével jelentősen nőhet a milánói alakulat esélye a védő leigazolására.

Vito Angele, a SempreMilan főszerkesztője úgy értesült, hogy a Milan vezetősége egy 5 éves szerződést kínál Kouassinak évi 1,2 millió eurós bérrel, amelyhez további bónuszok társulnak. A PSG könnyedén képes felvenni a versenyt ezzel az ajánlattal, azonban nem elhanyagolható szempont a játéklehetőség és Kouassi számára vonzó a Milan projektje.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A minap láttam a közeli játszótéren egy ígéretesnek tűnő ovis kisfiút is, lehet megérné Moncada-nak vetni egy pillantást rá is. Esetleg kérdezzük meg Suso-t, tud-e már járni a kisfia.

  2. Ez erősen Ragnick érkezését vetíti előre, aminek én személy szerint örülnék. Annak viszont nem h. 1.2 milliós bérrel csábitunk egy nagy lutrit az utánpótlásba, amikor a felnőtt csapatra sincs pénz. Forditva ülünk a lovon szokás szerint. Egyéblént az ilyen nagy tehetségek semmire sem szoktak itt menni, de hátha majd Ragnickkal…

    • Valószínűbb, hogy a felnőtt csapatba jönne, Romagnoli mellé, főleg hogy a PSG felnőtt csapatába is befért.

  3. Istenem! Már kb a 20. Védőt szemelte ki a Milan az elmúlt 6 hónapban. Mi a fenének. Egy jobbszélső védő és kb Benaccer kivételével egy komplett középpálya kell. Meg samu helyére egy épkézláb játékos.

    • Azért balszéső védőre is szükség lenne, mert Hernandez védekezni nem tud és igazából cseréje sincs. Romagnoli mellett ott Kjaer, rá azért hosszú távon már nem lehet építeni, Gabbia még azért nem tűnt kirobbanthatatlan alternatívának. Jobbszélről nem igazán lehet mondani semmit.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet