A legfrissebb hírek szerint Ralf Rangnick egyik kérése, hogy a Milan a nyáron megkísérelje az RB Leipzig meghatározó játékosának, Marcel Sabitzernek a szerződtetését.

Egyre biztosabb, hogy Rangnick veszi át a piros-feketék irányítását a következő szezonban és kettős pozícióban fog tevékenykedni, így a játékosok felkészítése mellett jelentős hatásköre lesz az átigazolások terén egyaránt. Állítólag teljes az összhang Rangnick, Ivan Gazidis és az Elliott Management között.

Gateano Di Caro ügynök a MilanNews mikrofonjainak nyilatkozott és elmondta, hogy Rangnick kérvényezte a Milan elöljáróitól Sabitzer leigazolását a következő szezonra. A 26 éves osztrák válogatott támadó nagyszerű idényt fut, hiszen 36 tétmeccsen 15 gólt és 8 gólpasszt jegyzett a csapatában, ahol korábban már dolgozott együtt Rangnickkal.

A 61 éves német tréner nagyon jól ismeri Sabitzert és szeretné magával vinni a Milanhoz. A játékos posztja alapvetően jobb szélső támadó, azonban nem ismeretlen számára a támadó-középpályás és a második csatár szerepkör sem.

Sabitzer szerződése 2022-ig szól és a transfermarkt 32 millió euróra becsüli a piaci értékét.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ez egy kabaré, a Milan egy kabarécirkusz. Sabitzer a Lipcse kulcsembere valóban. De nem a Milané, és ez jó is így. A kis Mozartka tökéletesen megfelel oda, ide meg nem. Ha Rangnick csak ennyit tud, hogy 32 M EUR összegért idehoz egy középszar senkit, meg Calhanoglu lesz nála az új Milan alapköve, akkor jobb, ha nyugdíjas lesz, amúgy is beérik a korba pár even belül. Tehetne egy szívességet, elmehetne nyugdíjba, mert a Milannak elég baja van nélküle is. Rangnick egy bohóc, akit az egekig magasztal mindenki, de 30 éves pályafutása alatt alig tud valami értelmeset felmutatni. Legyünk őszinték, és tegyük félre most a szűzieskedést!

 2. Nem értek egyet az előttem szólókkal. Rangnick (és a Lipcse) erőssége, hogy nevesincs játékosokból csinál jó csapatot, amolyan német Gasperini.
  A huhogók figyelmét felhívnám arra a nem elhanyagolható tényre, hogy Sabitzer annak a Lipcsének a húzóembere, amelyik kipofozta tavasszal a BL-ből a Tottenham-ot. Nem a Bresciát, nem a SPAL-t. Szóval olyan gyenge nem lehet a gyerek.
  Amúgy kire gondoltatok az igazolások kapcsán? Messire? Ronaldora?
  Ébresztő uraim, ez a valóság…

 3. Én Baresi79-el értek egyet. A Red Bull modell sosem sztárigazolásokkal lett sikeres, reméljük ez nálunk is beválik.

 4. Baresi79 igazad van.. pillanatnyilag az az egyetlen kiút hogy a RedBull modellt alkalmazzuk, remélem Rangnicknek jó szeme lesz az igazolásokhoz. Nem azért kell ő ide hogy BL-t nyerjen, Uraim. Azért kell hogy stabil Serie A dobogós, Top 3-as csapatot csináljon. Utána jöhetnek a BL álmok, a nagyobb igazolások, klasszis nevek, és majd akkor, talán egy top edző…senki ne várja ezt hip-hop 2 éven belül…de a jelenlegi szakadékból hogy kijussunk, igenis Rangnicket látom megoldásnak!

 5. Fú de fázok ettől a Ranyik modelltől! Pár év kéne hogy hozzászokjak. De az az érzésem felkoncoljuk őt is hamar, mint a másik professzort és varázslót. Hideg kiráz az osztrák Szabicser Imre féle igazolásoktól. Szoboszlai, Sabitzer,… épül az új Atalanta!

  • A portugál válogatott csodafiú Andre barátunk totális csőd, a brazil válogatott csodafiú Paqueta totális csőd, az új akárki csoda Conti csőd, a csodagyerek Leao csőd. Rosszabb nem lehet ez az Atalanta féle olcsó tehetség modell, mivel ők legalább a Lipcsével együtt bl résztvevők, a mi csapatunk meg távcsővel nézi merre is van az a bl meg neten olvassák mi is az. Ibra kivételével nyilván.

   Azt nem tudom, nálunk milyen lesz ez az új modell, de azt tudom, hogy a drága csodagyerekek nem váltak be itt, szóval nyugodtan válthatunk. Ragnick bohóc, persze Giampaolonak adtunk esélyt mert Maldini javasolta, ő pedig nyilván ért hozzá. Aztán kiderült mégse ért hozzá, lehet az is kiderül majd hogy ez a “bohóc” meg beválik. Ha nem válik mi lesz? Semmi maradunk ugyanott, ahol eddig.

   Én támogatom ezt az alapjaiban történő változást, mert ez a tipikus olasz felfogású, football manager szintű szakértés ami nálunk megy évek óta sehová sem vezet. Amit Pioli, Giampaolo meg Montella meg fene tudja kik leműveltek, én is utánuk csinálom bármikor. Vagy akárki más. Ahogy DanielBear is írta, nem BL győzelmet akarunk vele elérni, hanem a pöcegödörből akarunk kimászni a segítségével. Erre a tapasztalata alapján alkalmas, reméljük sikerrel fog nálunk járni.

 6. Mit akarnak egyesek? Nem értem. 100millio € rengeteg pénz, de nem sz elkurvult europai fociban.
  Ha lenne a 100 helyett 600 milla mint a city vagy psg- nél, akkor lehetne más személyekben gondolkodni!
  Amúgy csak a megnyugtatás végett: ha a Lipcsének jó volt akkor a jelenkori Milannak k jó az a valaki, mivel 5 meccsböl 3szor de lehet 4 szer is elruháznák szeretett csapatunkat.

 7. Megnéztem most a Lipcse meccsét,hát ez a labanc nagyon bőven kilógna felfele a mi csapatunkból.Örüljünk ha hozzánk jön mert több esze van a focihoz mint a mi középpályásainknak összesen.

 8. Pedig rutin kéne nem a fiatal senkik, jöhet bármilyen edző, ha nem kapja meg a kívánt játékosokat, akkor elküldjük azzal, hogy mekkora bohóc. Elküldtük Allegri-t is aztán végigbohóckodta magát a BL döntőkig. Jött egy Ibra, aztán máris máshogy játszottak, pedig ő már a 40-hez van közelebb, mi lenne itt, ha tényleg igazolnának egy 30 alatti rutinos klasszist…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet