Diego Laxalt nem szerepel a Milan jövőbeli terveiben és a nyáron minden bizonnyal búcsút int a klubnak: a lehetséges célállomás Oroszország lehet.

A 27 éves balhátvéd januárban tért vissza kölcsönből a Rossonerihez, miután Antonee Robinson nem ment át az orvosi vizsgálatokon. Laxalt a mercato utolsó óráiban vészmegoldásként érkezett, ugyanis Ricardo Rodríguez távozásával egyetlen balhátvéd maradt a keretben Theo Hernández személyében.

Nyilvánvaló, hogy az uruguayi válogatott játékosnak kényszerből kellett visszatérnie és nem része a jövőbeli terveknek. Laxalt a szezon első felében még a Torino kezdőcsapatába sem tudta beverekedni magát, ahol kölcsönben szerepelt vásárlási opcióval. Összesen 21 forduló alatt mindössze 4 alkalommal volt kezdő és többnyire csak csereként kapott epizódszerepet.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia újságírója szerint az orosz élvonalbeli Szpartak Moszkva szeretné soraiban tudni Laxaltot és ennek érdekében pár hónapja már megtörtént a kapcsolatfelvétel a felek között.

Ugyanakkor a Szpartak mellett a Lokomotiv Moszkva és a Krasnodar is érdeklődést mutat Laxalt iránt, akinek 2022 nyaráig szól a szerződése a piros-feketékkel.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A Lax-sonka is finom, de kár volt ide jönnie. Illetve de kár volt ide hozni! A Milan történetének TOP10-es játékosa a “teljességgel használhatatlan bóvli” kategóriában. Elmegy két lúdért cserében, a helyére meg drága lesz igazolni 1,5 M EUR-ért.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet