Francia sajtóértesülés szerint beérkezett egy ajánlat a Milan vezetőségéhez a Paris Saint-Germaintől.

Mint ismert, Leonardo kiszemeltjei között szerepel a Milan algériai játékosa, Ismael Bennacer. A 22 éves játékos tavaly nyáron érkezett az Empolitól és a klub 16 millió eurót fizetett érte. Bennacer leigazolása meglehetősen jó üzletnek bizonyult, hiszen a fiatal játékos a nehéz kezdés után nagyszerű teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet és alapemberré vált a kezdőcsapatban.

A Le10Sport francia portál szerint a PSG vezetősége egy 30 millió eurós ajánlatot tett Bennacer játékjogáért, amelyet a Milan azonnal elutasított. A klub úgy véli, hogy az Afrika kupa-győztes játékos kulcsfontosságú szerepet tölt be a csapatban és fontos láncszemként tekintenek rá a jövő Milanjában, éppen ezért nem eladó.

Bennacer ebben a szezonban eddig 23 meccsen lépett pályára a Milanban és a posztján az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta a Serie A-ban. Az algériai védekező-középpályás szerelésben, labdaszerzésben és cselezésben is remekelt, azonban látványosan sok sárga lapot gyűjtött be: 20 bajnoki meccsen 12-t.

Állítólag Bennacer mellett Donnarumma és Hernández is a PSG célpontjai között van.

2 hozzászólás a bejegyzéshez