Argentin védő helyére argentin védő érkezhet a nyáron a Milanhoz.

A SuperDeporte értesülése szerint Mateo Musacchio a Valencia egyik fő kiszemeltje a védelem tengelyébe. Az argentin hátvéd szerződése 2021 nyaráig szól a piros-feketékkel és eddig nem történt konkrét lépés a klub részéről a szerződéshosszabbítás felé.

Ennek következtében Musacchio távozhat és a Milan vezetősége megfelelő ajánlat esetén nem gördít akadályt a klubváltása elé. A Rossoneri legalább 10 millió eurót szeretne kapni a 29 éves játékosért.

Az argentin középhátvéd 2017 nyarán érkezett a Villarrealtól és eddig 73 meccsen lépett pályára a csapatban. A MilanLive szerint Musacchio eladása esetén a Milan megkísérli Lucas Martinez Quarta szerződtetését a River Plate együttesétől. A 22 éves argentin védő már jó ideje a milánóiak kiszemeltjei között van és klub játékosmegfigyelői pozitív véleménnyel vannak róla.

Martínez piaci értékét 10 millió euróra tartják és egy év van hátra a szerződéséből.

2 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Nem tartom rossz védőnek, de jóval több volt benne. Sokat hibázik, bizonytalan. Kjear és Romagnioli jobban megértik egymást, illetve a dánnak a fizetése is alacsonyabb, ha jól tudom. Sőt, már Gabbia is előtte van a sorban. 4. számú védőnek tartani luxus. 10 millió ajándék érte, bár így is elég sokat bukunk rajta.