Könnyen elképzelhető, hogy Ralf Rangnick a következő szezontól mégsem csatlakozik a Milanhoz – legalábbis erre utalnak a német szakember ügynökének szavai.

Hetek óta fő téma a sajtóban a Milan vezetőségén belüli forradalom, ami a nyártól következhet be. Ennek első lépése már Zvonimir Boban távozása volt, akit Paolo Maldini és Frederic Massara követhet a nyártól. Néhány hete a L’Equipe arról írt, hogy az Elliott egyezséget kötött Rangnickkal, aki a következő szezontól teljes ellenőrzést gyakorol a klub felett edzőként és sportigazgatóként egyaránt.

Paolo Scaroni, a Milan elnöke nemrég kijelentette, hogy ha történt kapcsolatfelvétel Rangnickkal, akkor az mindenképpen előzetes volt és nem volt szó konkrét szerződésről.Marc Kosick, Rangnick ügynöke a Bildnek adott interjújában lehűtötte a kedélyeket.

“Ralf Rangnick és Ivan Gazidis, a Milan vezérigazgatója hosszú évek óta ismerik egymást és rendszeresen beszélgetnek. Az együttműködés jelenleg nincs tervben. Jelenleg sokkal fontosabb kérdések vannak ennél.” – mondta Kosick.

Lapértesülések szerint decemberben az Atalanta elleni 5-0-s vereség után kezdődtek a tárgyalások Rangnickkal és a felek között van egy alapvető egyezség.

A La Gazzetta dello Sport szerint Rangnick készen áll visszalépni a decemberi szóbeli megállapodástól. Ennek oka nem a fizetés vagy a vezetőségen belüli hatáskör lehet, hanem a projekt elindításához szükséges átigazolási büdzsével és bérköltségvetéssel kapcsolatos kétségek.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Aha, hihető…. DECEMBERBEN SZÓBAN megállapodnak, most meg visszalép mert úgy érzi hogy amit decemberben ígértek az NYÁRON nem fog teljesülni 😀 Ha decemberben megállapodtak, akkor tuti meg lettek beszélve ezek a részletek, ami max. nyáron derülne ki hogy nem teljesül. Nem március közepén a semmiből :D.

 2. Egyelőre minden pletyka szintjén van meg lesz is még jó ideig, ezekből következtetéséket levonni március közepén teljesen felesleges.
  Ami biztos: hiteles, tapasztalt, jó nevű szakember nem fogja adni a nevét ehhez a jelenlegi posványhoz, normális célok és pénz nélkül meg főleg nem. Simán lehet hogy a posvány megfullasztja önmagát jövőre is, ahogy eddig minden évben úgy 8 éve.

 3. Vagy igaz v. nem. A kétkedőknek azért ez lehet egy üzenet. Rangnick nem hülye, tudhatja h. a Milan projekt nem lehet egy Salzburg, Lipcse egy az egy másolat, vmi hasonló csak nagyobban… Különben nem nagyon aggódna az átigazolási büdzsével és a bérkerettel.

 4. Annyi minden fog változni júliusig…Lehet, hogy a futball, mint sportág is megszűnik 🙂 Ha jön akkor sokan boldogok lesznek, ha nem jön akkor meg majd marad Pioli…
  Egy kicsit unalmas már ez az edző téma, mármint a nemzetközi sajtóban, hogy kedvük szerint bedobnak neveket, teljesen ellentmondásos információkkal.

 5. Elég baj, hogy találgatás megy folyamatosan és nincs egy értelmes építkezés, ahol gerincesen kiállnak és bejelentenek egy embert az igazi célokkal együtt.

  Nem csoda, hogy értelmes játékosok és edzők nem szállnak be a bohóckodásba, ezért valószínűleg Donna-t és azt a pár értelmes játékost elveszítjük majd, akik nem teljesen selejt kategória, aztán évekig elemezgetik majd, hogy vajon mi lehet a gond és elköltenek 30 milliót egy amatőr játékosra, akit kölcsön+opcióval nagy nehezen sikerül eladni 5 millióért. Ezt eljátsszák 4-szer egy szezonban, ami már 120 millió és utána bejelentik, hogy az FFP miatt spórolni kell egy teljes szezont és visszalépünk az EL indulástól is. Ismerős már ez a lemez, de még mindig ezt lehet kivenni és valós célt nem fogalmazott meg a vezetőség, mert csak a mellébeszélés van, amiből Bobannak elege lett és ezért kirúgták, mert nem hazudott tovább.

 6. Ez volt tegnap.
  Ma meg epp az van, hogy magantanart fogadott es intenziv olasz tanulasba kezdett februar kozepetol, mert nyaron a bemutatasakor tolmacs nelkul akarja lenyomni a bemutatkozo sajtotajekoztatot 🙂
  Most, hogy lassan minden leall jon a nyarihoz hasonlo uborkaszezon, szoval naponta valtozni fog a sajto szerint, hogy jon-e vagy sem.

 7. Én ugy olvastam valahol hogy a koronavírusra értette hogy vannak fontosabb dolgok is most olaszországban mint a Milan padja.Jelenleg esze ágában sincs Olaszországba menni,ami érthető.

 8. Sajnos simán el tudom képzelni, hogy szóban hitegették, hogy minden feltételt megkap csak éppen biztosítékot nem kapott rá.

  Már azt sem lehet elhinni ami megtörtént

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet