2022. október 07., péntek

Megvan az egyezség, Suso távozik a Milantól

-

Úgy tűnik, hogy Suso ideje a végéhez érkezett a Milannál, legalábbis ideiglenesen biztosan, mivel a klub vezérkara megállapodott a Sevillával a klubváltásáról.

A Milan és a Sevilla az elmúlt napokban folyamatos tárgyalásban volt egymással a 26 éves támadó jövőjével kapcsolatban és úgy tűnik, hogy hamarosan pont kerül az ügy végére. Suso a kiábrándító teljesítménye miatt nemrég kikerült a kezdőcsapatból és az elmúlt mérkőzéseken egyáltalán nem kapott lehetőséget Stefano Piolitól.

A MilanNews és a SempreMilan egybehangzó értesülései szerint a Sevilla megállapodást kötött a Milan vezetőségével Suso klubváltásáról. A spanyol támadó 18 hónapos kölcsönben csatlakozik az andalúz alakulathoz, amelynek vásárlási opciója lesz a játékosra, ám bizonyos feltételek teljesülése esetén ez kötelező érvényűvé válik.

Az üzlet véglegesítése folyamatban van a felek között és Suso szerdán Spanyolországba utazhat, hogy részt vegyen a kötelező orvosi vizsgálatokon illetve aláírja szerződését.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja arról számolt be, hogy Susót abban az esetben kötelezően meg kell vásárolnia a Sevillának, ha a spanyolok ebben a szezonban elérik a Bajnokok Ligáját.

Időközben a klub azon dolgozik, hogy igazoljon egy játékost Suso helyére a jobb oldalra, a Sky szerint a kiszemeltek között Alexis Saelemaekers (20 éves, belga, Anderlecht) és Adnan Januzaj (24 éves, belga, Real Sociedad) szerepel.

FRISSÍTVE: Di Marzio közölte, hogy Suso ma orvosira utazik Spanyolországba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az utóbbi évek legnagyobb mercatoja lesz ez. Na, nem az érkezők miatt, hanem mert végre elküldik a legnagyobb féket (hogy aztán júniustól újra itt egye a rosebb, hogy aztán ránkrohadjon mint anno Niang). Vannak ilyen csodák, akiktől egyszerűen nem szabadulsz.

  2. Megint egy 18 hónapos kölcsön, közben helyére igazolni akarunk mást (persze pénzért)!? Ennek mi értelme?
    Én akkor is sokat kritizáltam amikor számok alapján hátán vitte a csapatot. Szerintem egy az egyben az egyik legjobb játékos, akinek éles beadásai és lövései életveszélyesek. Más kérdés, hogy félelmetesen egysíkú (nem fejlődött, pedig egy jó edző keze alatt szerintem tudna) játékos. Évekkel ezelőtt mondtam, hogy Pippo 4-3-3 hadrendjében Honda cseréjeként meccseket hozhatott volna. Tipikusan az a játékos, aki egy fáradt védelem ellen behozva tarthatatlan lenne. Persze ehhez kell motiváció is.
    Ha nem kapunk érte fixen 25-30M-t akkor tök felesleges eladni.

    Bal szélen miért nem próbáljuk ki Paqueta-t Samu cseréjeként? Persze ideje lenne más hadrendeket is kipróbálni.

  3. Szerintem évek óta nem volt ilyen jó hír az oldalon, végre elmegy a kis semmirekellő spanyol. Ha Pioli nem is marad majd nyár után edzőnek ezt mindenképpen megköszönhetjük neki, hogy végre kipenderítette innen és volt töke nem berakni a kezdőbe Giampaoloval ellentétben. Csak adja isten,hogy teljesüljön minden feltétel és sohas többet ne lássuk Milan mezben. A soha viszont nem látásra Susoka!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS