Kölcsönben távozhat a Milan saját nevelésű hátvédje, Matteo Gabbia.

Szerdán a 20 éves védő ügynöke találkozott a Parma vezetőségével, majd a délutáni órákban a Casa Milanban járt. A felek között előrehaladott állapotban járnak a tárgyalások és Gabbia hamarosan csatlakozhat a Parmához, amely a legmegfelelőbb opció lehet számára a több játéklehetőség és a tapasztalatszerzés érdekében.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja azt állítja, hogy Gabbia egyre közelebb áll ahhoz, hogy csatlakozzon a Parmához, amely a szezon végéig veheti kölcsön a fiatal védőt. A pármai alakulat szeretne vásárlási opciót szerezni Gabbiára, azonban a Milan nem igazán hajlik erre, mivel hisz a játékos képességeiben és nem szándékozik kockára tenni az esetleges elvesztését.

Tullio Tinti, a játékos ügynöke Gabbia társaságában szerdán a Casa Milanban volt és találkozott a klub vezetőségével, hogy megállapodásra jussanak a továbbiakról.

4 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Ha hiszünk a képességeiben, miért nem játszik? Valaki látta már lefele kilógni a csapatból amikor játszott?? Szerintem Mussa-nál már most sokkal jobb játékos. Simán lehetett volna 1-2 meccsen Olasz védőpáros középen és meglátjuk hogy megy. Ehelyett venni akarunk még játékost hátra is. Annyira buta vezetés, hogy már fáj.

 2. Ezen döntések tükrözik azt, hogy a Milant egy rakat dilettáns ember vezeti. Barokkos túlzás nélkül!
  Mussacchio elsöprése helyett, hagyunk elmenni egy Gabbiát
  A két Donnarumma melé elég lenne egy utánpótlás kapus, na de oda igazolni kell egy Begovicot Azerbajdzsánból.
  Suso eladása helyett , a bár kétségtelenül nem túl tehetséges, de annál nagyobb szívű Borinit eladjuk.
  Jaj és akkor Paquetát próbáljuk meg eladni, hogy Dain Olmóra pénz legyen?
  Megint a leggyengéb játékosok ússzák meg az eladást, s a nem feltétlenül lefelé hajló játékosokat adjuk el.
  Grat! Ez megint csak biznisz , s semmi köze a labdarúgáshoz.
  Saját kurv@ját játsza a Milan az anyagi világban!

 3. Reméljük nem vásárlási opcióval adják kölcsön. Szívesebben látnám a csapatban Mussa helyett, ha nem is ebben az évben de jövőre mindenféleképpen. Jó lenne ha a Parma-ban kitűnne és jövőre nálunk kezdő lehetne, feltéve ha ott játszani fog.

 4. Nem a vezetőség dolga eldönteni, hogy Gabbia játszon vagy ne!!! Az az edző dolga!!! De ha valaki (jelen esetben Gabbia) nem játszik akkor gondolom konzultálnak, hogy számít e rá vagy sem. És ha az edző azt mondja, hogy nem akkor bizony el kell gondolkodjanak a kölcsön vagy eladásról. Tehet innen jönnek ők…. Az már az ő felelősségük, hogy milyen formációban adják oda valakinek mert ugye benne van, hogy befut majd a srác és pár éven belül klasszis lesz…. De annak semmi értelme, hogy a srác itt maradjon és ne játszon 1 percet se. Az senkinek nem jó!