Rodríguez klubváltása veszélybe került?

2

Könnyen elképzelhető, hogy Ricardo Rodríguez mégsem szerződik a Fenerbahce együtteséhez, mivel a török alakulatnál pénzügyi szabálytalanságokat feltételeznek.

Mint arról beszámoltunk a múlt héten, Rodríguez a távozás küszöbén áll és elfogadta a Fener ajánlatát. A Milan is megállapodott az isztambuliakkal a vételárról: a svájci válogatott balhátvéd kölcsönben vált klubot és a kötelező vásárlási jog 5 millió euró.

Ugyanakkor az üzlet veszélyben van, mivel a Fenerbahce ideiglenesen nem igazolhat. A klub elnöke, Ali Koc megerősítette, hogy a Török Labdarúgó Szövetség egyértelművé tette számukra, hogy jelenleg nem szerződtethetnek új játékosokat.Az elnök jelezte, hogy azonnal fellebbeznek a döntés ellen és bíznak abban, hogy az eljárás a lehető leghamarabb sikeresen lezárul.

A SportItalia szerint az ügy megoldásáig Rodríguez szerződtetése fel van függesztve, azonban a játékos hajlandó várni. A helyzetet kihasználhatja a PSV Eindhoven, amely már nemrég megkísérelte Rodríguez leigazolását, ám elveszítette a versenyt a Fenerrel szemben. A holland klub újrakezdheti a tárgyalásokat a védővel.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet