Egybehangzó hírek szerint Ricardo Rodríguez Törökországban folytatja pályafutását.

A 27 éves játékos két szezonon keresztül alapember volt a Milan kezdőcsapatában, azonban tavaly nyár óta Theo Hernández érkezésével kiszorult a csapatból és csak 5 meccsen kapott lehetőséget. Rodríguez már jó ideje kifejezte távozási szándékát a több játéklehetőség reményében, különösen a közelgő nyári Európa-bajnokság miatt.

Rodríguez megszerzéséért a PSV Eindhoven és a Fenerbahce versenyzett egymással.

A MilanNews és a Sky Sport Italia egybehangzóan számolt be arról, hogy Rodríguez elfogadta a Fenerbahce megkeresését, így Törökországban folytatja. Állítólag a török alakulat magasabb fizetést kínált a játékosnak, mint a hollandok. Rodríguez kölcsönbe csatlakozik a Fenerhez egy 5 millió eurós kötelező vásárlási joggal.

A svájci balhátvéd 2017 nyarán 15 millió euróért érkezett a Wolfsburg együttesétől.

Di Marzio szerint a Milannál két fiatal játékos merült fel a távozó Rodríguez pótlására: Antonee Robinson (Wigan, 22 éves, amerikai) és Aaron Hickey (Hearts, 17 éves, skót).

8 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. https://www.acmilan.hu/2019/12/21/a-klub-15-milliot-ker-rodriguez-jatekjogaert/

    “… a Milan vezetősége egyértelművé tette, hogy csak végleges eladással engedi el Rodríguezt, így a kölcsön nem jöhet szóba. Ennek megfelelően a Fenerbahce kölcsönajánlatát visszadobta a klub. A Milan 15 millió euróban határozta meg Rodríguez árát…”

    Így egyébként egy alsó tagozatos is tudna üzletelni, ahogy ez a zsenikből álló társaság. Azért ne szórakozzunk már. A svájci válogatott alapemberéről beszélünk, és 5 millió eurónál magasabb összeget nem tudtunk érte kikunyerálni?!

    Annak idején Gallianit meg mondjuk Berlusconit lehetett anyázni, ha valamit elrontottak. Most 4 balfék teszi tönkre szisztematikusan a klubot. 2 igazgató, aki azt hiszi, hogy pusztán a játékoskarrier elegendő ahhoz, hogy egy klubot irányítsanak, egy gazdasági szakember, akivel kapcsolatban elég sok a furcsa információ és egyelőre a ténykedésének eredmény(esség)e nem igazán látható. És ott van még Massara, akiről ha valaki meg tudja mondani, mit csinál, fizetek egy sört.