A Milan szerdán az Olasz kupában lép pályára és a Spal lesz az ellenfél. Stefano Pioli szerint a csapat és a klub számára is nagyon fontos ez a versenysorozat.

Ezen a héten rendezik a nyolcaddöntő párosításait és a Milan-Spal meccs továbbjutója a Torino ellen játszik a negyeddöntőben. A mai meccset 18:00-kor rendezik.

“Az Olasz kupa egy nagyon fontos versenysorozat.” – mondta Pioli a mérkőzés előtt.

“Mindig is fontos volt, de most talán még jobban, hiszen a kupa segítségével lehetőség adódik kvalifikálni magunkat a nemzetközi porondra. Az összes nagy klub figyelmet fordít erre a sorozatra. A klub nagyszerű történelemmel rendelkezik, tehát az Olasz kupának fontos célkitűzésnek kell lennie. Ugyanakkor még nincs értelme ennyire előre tekinteni. Nehéz mérkőzés vár ránk a Spal ellen.”

“Sajnos túl kevés győzelmet szereztünk hazai pályán a szurkolóink előtt. Voltak olyan mérkőzések, amelyeken meg kellett volna törnünk a patthelyzetet vagy amelyeket mi is megnyerhettünk volna. Most a jelenre, a jövőre és erre a meccsre kell koncentrálnunk.”

“A szurkolóink soha nem hazudtolják meg önmagukat. A támogatásuk és a szenvedélyük kísér minket, ahogy az érzékeny pillanatokban is.”

“Cagliari elleni győzelem? Elszántak voltunk és helyes döntéseket hoztunk. Lecsaptunk a megfelelő pillanatban, pontosak és hatékonyak voltunk. Ezen az úton kell építkeznünk, ezekből a jellemvonásokból, amik korábban hiányoztak.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet