2022. szeptember 27., kedd

Begovicra esett a Milan választása – sajtóhír

-

Asmir Begovic, a Premier League-ben szereplő Bournemouth kapusa érkezhet Gianluigi Donnarumma mögé, miután Pepe Reina csatlakozik az Aston Villához.

Pepe Reina hétfőn Birminghambe utazik, hogy részt vegyen az orvosi vizsgálatokon és aláírjon az Aston Villához. A megegyezés értelmében a 37 éves kapus a szezon végéig kölcsönben szerepel az angol együttesnél, amely a nyáron végleg megvásárolhatja.

A MilanNews, a Sky Sport Italia és a Radio Rossonera szerint a Milan választása Begovicra esett a távozó Reina pótlására. A bosnyák kapuson kívül Joe Hart és Lukasz Fabianski neve is felmerült, de Begovic az első számú jelölt. A 32 éves hálóőr jelenleg a Bournemouth játékosa és nemrég járt le a kölcsönszerződése a Qarabaggal.

Begovic 6 hónapos szerződést írhat alá a Rossonerivel és a fizetése 500 ezer euró lehet.

Begovic szinte az egész pályafutását Angliában töltötte, a Portsmouthban, a Chelsea-ben és a Stoke Cityben is védett, mielőtt 2017 nyarán csatlakozott a Bournemouth-hoz.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Ocho igen jó kapus. Talán el semm jött volna örökös padkoptatónak.

      Mindenesetre nekem haszontalan dolog 3 hálóőrt fenntartani. Ezek szerint az idősebbik Donnarumma csak egy kitartott a klubnál aki alkalmatlan betölteni a pozicióját félévente 1-szer is?! Legalább most fontosnak érezhette volna magát egy kicsit.

      Nekem ez olyan fura (Mint sok minden más a klub körül). Biztos nem bírnám ezt az idősebbik testvér helyébe de ha neki ez a szerep megfelel akkor…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS