Nagy valószínűséggel az uruguayi játékos az idény végén visszatér Torinóból.

Laxalt 2018 nyarán szerződött a Genoa együttesétől a Milanhoz, azonban egy idény után továbbállt és csatlakozott a Torinóhoz. A megegyezés értelmében a torinóiak 500 ezer euró ellenében a szezon végéig vették kölcsön a 26 éves játékost és 2020 nyarán további 11,5 millió euróért végleg megvásárolhatják.

A Calciomercato értesülései szerint elég valószínűtlen, hogy a Torino a nyáron végleg megveszi Laxaltot, aki a szezon első felében többnyire kiegészítőember volt és 16 alkalomból mindössze 3-szor volt a kezdőcsapat tagja. Laxalt posztján egyértelműen Cristian Ansaldi élvez prioritást Walter Mazzarrinál.

Laxalt 12 meccsen 456 játékpercet játszott és 1 gólpasszt jegyzett. Mivel nem számít alapembernek, így nehezen elképzelhető, hogy a Torino kifizeti érte a 11,5 milliós vételi opciót. Ha a Bikák nem tartanak rá igényt a következő szezonra, akkor Laxalt a nyáron visszatér a Milanhoz.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Na az lesza sztori vége, hogy elengedik kb. 15-20 millióért Rodriguezt, míg Laxaltot padon tartják második számúnak Theo Hernandez mögöt 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet