“Megérdemeltük volna a győzelmet” – Hernández

6

Theo Hernández kissé csalódottan nyilatkozott a Sassuolo elleni döntetlen után és úgy véli, hogy a csapat megérdemelte volna a győzelmet.

A Mlan vasárnap 0-0-s döntetlent játszott a Sassuolóval. A piros-feketéknek szinte semmi nem jött össze a mérkőzésen, ugyanis számtalan helyzet kimaradt a kapu előtt, ezen kívül egy gólt visszavontak, valamint Rafael Leao kétszer is a kapufát találta el.

“Hiányzott egy gól, de jól játszottunk. Javultunk a mérkőzés alatt és megérdemeltük volna a győzelmet, de a labda egyszerűen nem akart bemenni a kapuba. Nem sok mindent tehetünk, folytatnunk kell a munkát és a fejlődést.” – nyilatkozta Theo.Az első játékrészben egy erősen vitatható szituáció után a játékvezető érvénytelenítette Theo Hernández találatát, akinek ez lett volna a szezonbeli ötödik gólja a Milanban.

“Nem tudom, hogy kéz volt-e, mert nem láttam egyértelműen a szituációt. A játékvezető megnehezítette a dolgunkat és számos hibát követett el, amellyel minket károsított. Amikor ilyen történik, nehéz mérkőzést nyerni. A játékvezető túl sokszor ítélt szabálytalanságot és nem kellett volna ilyen sok sárga lapot kiosztania. Túlzó volt és nem kezelte jól a mérkőzést, de ilyen megtörténik a futballban.”

“Sokat fejlődtünk, a Parma és a Bologna elleni meccs lendületet adott. Minden mérkőzésen beleadjuk a lelkünket és nagyon hálásak vagyunk a szurkolóinknak, akik mindig fantasztikusan támogatnak minket. Folytatnunk kell a kemény munkát, hogy megnyerjük a következő mérkőzést.”

A Gazzetta értékelése szerint Hernández nyújtotta a legjobb teljesítményt a Milanból.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Sárga lapok miatt Hernández nem léphet pályára az Atalanta ellen..
  Erre, a manapság divatos kijelentéssel tudok reagálni: “Nem jó, de nem is tragikus”
  Theo hiányában az egyébként is siralmas támadójátékunk még jobban meg lesz lőve.. Fogalmam sincs, hogy ki fog tudni gólt szerezni..
  Viszont az Atalanta ellen, inkább a védekezésünkön lesz a hangsúly.. Ebben a műfajban pedig egyértelműen jobb RR.. Szóval, amit elvesztettünk a támadójátékban, azt visszaszereztük a védekezésben..
  Meglátjuk mi fog kisülni ebből..

 2. Hernandez az 1 meccses pihenő után még lehet, hogy kapni fog extra büntetést is a játékvezető kritizálása miatt.

  Az “erősen vitatható” szituáció teljesen egyértelmű kezezés volt, jól döntött a bíró.

  “A játékvezető megnehezítette a dolgunkat és számos hibát követett el, amellyel minket károsított.” Hernandez hülyeségeket beszél. Itt mindenkit lehet okolni, de legkevésbé a bírót. Azért ne ő legyen már a felelős, hogy több tízmilliós játékosok képtelenek a kapuba találni…

  • Annyiban igaza van, hogy néha tényleg hülyeségekért fújt vagy éppen nem fújt, de hozzáteszem nem csak a mi javunkra vagy kárunkra!

 3. A bantu barátunk egyértelműen kezelt. Nem gondolta csorikám, hogy már feltalálták a kamerát. Rodrigez imádókat meg nem értem, mibe jó az a pali? Az Atalantát pont, hogy nem kellene magunkra huzni. Hernandez nélkül bal oldalunk sem lesz, nézhetjük a nagy semmit.

  • Senki nem imádja RR-t.. Egyszerűen sokkal jobban védekezik, mint Theo.. Ez nem képzelgés, ez Tény!
   Ami meg az Atalantát illeti, nem kell magunkra húzni őket, jönni fognak ők anélkül is..

 4. “Számtalan helyzet kimaradt….”

  Mostmár kezdek elgondolkodni, hogy ezek valóban helyzetek vagy csak mi akarjuk annak látni, hogy megmagyarázzuk magunknak a semmit.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet