Romagnolinak hétfőn autóbalesete volt

1

Alessio Romagnoli, a Milan csapatkapitánya a hét elején autóbalesetet okozott.

Az Il Tempo és az Il Messaggero a mai napon arról számolt be, hogy egy nappal a Parma elleni győzelem után, azaz hétfőn Romagnolinak balesete volt, amikor éppen a szülővárosába, Anzióba tartott, hogy találkozzon a családjával és a barátaival.

A jelentések szerint a 24 éves olasz védő elvesztette az irányítást a jármű felett és összeütközött az előtte haladó gépjárművel. A furgonban utazó két személy sérüléseket szenvedett. Az ütközés miatt a Fiat Dobló a padkának és a védőkorlátnak ütközött.Úgy tűnik, hogy Romagnoli sértetlenül megúszta a balesetet és ott van a Bologna elleni utazó keretben.

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kérdés, mennyire súlyos a két személy sérülése, de valószínűleg csak könnyebben sérültek, ellenkező esetben már előbb tudtunk volna erről, Romagnoli meg nem lenne olyan állapotban, hogy meccset játsszon.

    Egyébként amikor Kluivert valamikor 1995-ben halálos kimenetelű autóbalesetet okozott, ő is megúszta egy felfüggesztettel… Romagnoli esetében nyilván más a minősítés, és még azt sem tudni, szabálysértési vagy büntetőügy lesz-e a vége. Egy pénzbüntetést vagy közérdekű munkát (gondolom, az olasz jogban is van ilyen) meg pár hónapos járművezetéstől eltiltást tudok neki elképzelni.