A várakozások szerint ismét Krzysztof Piatek fog kezdeni a csatársorban vasárnap este a Bologna ellen.

A Milan holnap a Sinisa Mihajlovic által irányított Bolognához látogat az olasz bajnokság 15. fordulójában. Mindkét együttes győzelemmel hangolt a találkozóra: a piros-feketék idegenben a Parmát gyűrték le, míg a bolognaiak a Napoli otthonából távoztak 3 ponttal.

A Sky Sport Italia és a La Gazzetta dello Sport egybehangzó információi szerint Stefano Pioli ugyanazt a kezdőcsapatot fogja pályára küldeni vasárnap, mint legutóbb a Parma ellen. Úgy tűnik, hogy az olasz vezetőedző ezúttal is Piatek mellett tette le a voksát csatárposzton, így a jelenlegi helyzet szerint Rafael Leao csak csere lesz.

Lucas Paquetá ugyan visszatért sérüléséből és bevethető, ám a középpályán valószínűleg marad a Franck Kessié, Ismael Bennacer, Jack Bonaventura trió.

A MILAN VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATA A BOLOGNA ELLEN:

G. Donnarumma
Conti, Musacchio, Romagnoli, Theo Hernández
Kessié, Bennacer, Bonaventura
Suso, Piatek, Calhanoglu.

5 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Már csak amiatt is hozzá kellene nyúlni a támadó hármashoz, amit a Parma ellen leműveltek a kapu előtt. Piatek azért játszik, hogy szem előtt legyen, hogy legyen csapat, amely elvinné? Nagyon elmés ötlet. A baj csak az, hogy a lengyel hónapok óta egy kalap szart sem ér, aminek viszont a csapat látja a kárát. Amikor Piatek az első félidőben általában igazolja a szurkolói várakozásokat, hogy valóban semmire sem jó, az edző még a szünet után is ad neki 15-20 percet, várva a csodát. De az nem akar jönni, már több mint fél éve. Piateket egyébként sem feltétlenül kellene elpasszolni, csak kirakni a csapatból, hogy összeszedje magát. Mert így Leao sem fogja érteni, hogy miért nem játszik, Piatek meg tök nyugodtan fogja nyújtani a semmit továbbra is, mert tudja, hogy bérelt helye van.

  És akkor ezek után jönnek sokan az elcsépelt “szarból nem lehet várat építeni” szöveggel… Ha meg sem próbál változtatni az edző, akkor is védjük meg, miszerint “ő sem tud mit tenni”?!?! Ha ki lehetett rakni a keretből Kessiét vagy Susót leültetni a padra, akkor Piateket is ki/le lehet. Főleg egy olyan produktum után, mint amit Parmában letett az asztalra. Lehet, hogy Leao sem váltaná meg a világot, de a lengyel a legutóbbi 5 meccsen majdnem 400 percet játszott, négyszer ennyit, mint a portugál. Ez az adat baromira nem igazolja ennek az idiótának a döntését.

 2. És így tesszük tönkre azokat is akiknek még van önbizalma és nyerni akarása. Piatek no comment (már csak azért sem játszatnám, mert az alternativái joggal hihetik, hogy ez az elvárt szint). Kessie csetlés botlása a Parma ellen no comment (a játékot olyan lassú tempora viszi le, hogy azt már rossz nézni). Bonaventura Parma elleni teljesítménye is finoman szolva szürke volt. Suso is ott tart ahol eddig. Ezekért pl Krunicot kihagyni!? Vagy a játékhoz lendületet adó Paqetat!? Nem értem.

 3. Csak beugrottam megbizonyosodni róla, hogy a lengyel biztosan játszik-e holnap.
  Na de most megnyugodtam.
  Remélem Theo, Romagnoli, Musa és Conti képesek lesznek pontot szerezni nekünk, amíg Pom-Pom bohóckodik…. az edző teljes bizalmával.

  Leao-nak nem csoda, hogy megy el a kedve az egésztől.