Rafael Leao nincs megelégedve a helyzetével és több játéklehetőséget szeretne kapni.

A 20 éves csatár a nyáron érkezett a Lille együttesétől és a szezon elején pozitív teljesítménnyel rukkolt elő, amikor megkapta a lehetőséget Marco Giampaolótól.

Leao a gyorsaságával, a lendületességével és a technikai adottságaival az első néhány fordulóban üde színfoltja volt a Milan támadójátékának, azonban Stefano Pioli kinevezése óta nagyrészt csak epizódszerepeket kap. Krzysztof Piatek csalódást keltő játéka ellenére a portugál játékos az előző négy meccsen csupán csereként kapott játéklehetőséget.

A Calciomercato jelentése szerint Rafael Leao egyáltalán nem boldog és nincs megelégedve a helyzetével a csapaton belül. Pioli hétről hétre Piateket favorizálja középcsatár poszton, míg a támadó-szekció bal oldalán – ahol Leao többször is feltűnt a szezon elején – inkább Calhanoglu élvez bizalmat.

Leao 11 meccsen 546 percet játszott és 1 gólt lőtt, még szeptemberben a Fiorentina ellen.

5 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Így látatlanba Balotelli 2.0 a gyerek, tehetség van csak az arccal meg flegmázással van baj. Legalábbis kísérteties a hasonlóság a grimaszok meg a testbeszéd között a két játékosnál. Vagy akár Cassano is beállhat ebbe a sorba.

    • Élőben teljesen más jött le. Kint voltam azon a meccsen amikor Leao az eddigi egyetlen gólját lőtte, a Fiorentina ellen. Nagyon alázatos játékos és sokat küzdött, de ezt tapasztalom mindig amikor beküldik. Sajnos neki sem megy, mint ahogy Piateknek sem.

      • A Fior óta pedig csak grimaszol meg teng-leng. Figyeld meg az arcát meg a mozgását amikor pályára lép, nem látok a színfalak mögé, mindenesetre én teljesen megértem miért nem kap lehetőséget. Ha a meccseken lötyög, edzésen gondolom még annyira se izzad.

  2. Nem igazan tudjuk befutattni a fiatalokat,ehez nem értünk.Leao ügyes,de láthatuk hogy észrevehetettlen is tud lenni.Szerintem nagyon távol van attól hogy a játéklehetőség miatt hisztizen.Nyilván Piatek formája nem igazolja hogy kezdő legyen,de ha el akarjuk adni akkor muszáj hogy játszon hátha valaki viné.