Suso úgy döntött, hogy megszünteti az eddigi együttműködését Alessandro Luccival.

A 25 éves támadó egyáltalán nem kezdte jól az aktuális szezont és 11 bajnoki meccsen mindössze 1 gól és 1 gólpassz a mérlege. Ez jelentős visszaesés az előző szezon elejéhez képest, amikor Suso remekelt és húzóember lett. Nemrég röppent fel a hír, hogy Suso és Lucci útjai elválnak a játékos jövőjével kapcsolatos kétségek közepette. Ezt az ügynök hivatalosan is megerősítette a közösségi oldalán.

“Pozitív éveket töltöttünk együtt, új kihívásokkal szembesülve és igazi érzelmeket átélve emberileg és szakmailag is. Most szakmai útjaink elválnak, de a tisztelet ugyanaz marad. Sok szerencsét kívánok Susónak a pályán és az életben.” – olvasható a bejegyzés Lucci ügynökségének oldalán.

A Calciomercato szerint az ügynökváltás egyik oka, hogy Lucci nem tudott egyezségre jutni a klubbal a szerződéshosszabbításról. Néhány hónappal ezelőtt tárgyalások voltak a felek között, ám nem történt előrelépés az ügyben. Suso jelenlegi szerződése 2022 nyaráig szól és éves szinten 3 millió eurót tesz zsebre.

A portál szerint a játékos képviseletét hamarosan egy spanyol ügynökség veheti át. Néhány héten belül ez volt a második ügynökváltás a csapatban. A közelmúltban Alessio Romagnoli döntött úgy, hogy együttműködésbe kezd Mino Raiolával.

6 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Sosem volt a kedvencem, teljes mértékben hiányzik belőle a kreativitás. Nem szeretem az egysíkú támadókat. A foci egy csapatjáték, és ha mondjuk nem Ronaldinhonak hívnak szükség is van a társakra 🙂 Suso nem az a játékos, aki egy az egyben megoldja, viszont ha van területe lendületből képes zavart okozni és még a kaput is eltalálja. Kontrajátékra mondjuk kiváló, ha nem önzősködik. Megnézném Ibrával, ő visszalép ha kell, elviszi az embert, kényszerítőzik. Piatek balfasz játéka őt is ellehetetleníti. Emellett aki még elméletileg tudná őt segiteni a jobboldali a középpályásunk, Kessié. Ezekkel a társakkal nem lehet lendületes támadást vezetni.