Alessio Romagnoli, a Milan csapatkapitánya csalódottan nyilatkozott a Juventus elleni vereség után.

A Milan idegenben 1-0-ra kikapott a Juventustól. Sokáig kiegyensúlyozott volt a mérkőzés, ám a csereként beálló Paulo Dybala eldöntötte a mérkőzést. Az argentin válogatott támadó a 77. percben kicselezte Romagnolit és Donnarumma mellett a kapuba lőtt.

“Csalódottak vagyunk. Azt gondolom, hogy jó teljesítményt nyújtottunk. Számos lehetőségünk volt, de nem tudtuk kihozni ezekből a legjobbat, míg a Juventusnak sikerült. Nyilvánvalóan a jó teljesítmény ellenére az eredmény miatt rossz szájízzel távoztunk.” – mondta Romagnoli.

“Minden mérkőzésen úgy kell szembenéznünk az ellenféllel, mintha döntőt játszanánk, ez hiányzott a szezon elején. Talán rossz hozzáállással vettük az úgynevezett könnyebb mérkőzéseket. Még túl korai lenne elemezni a tabellát. A legfontosabb, hogy felpörgessük magunkat és remélhetőleg a kemény munka meghozza eredményét.”

“Dybala gólja? Azt hiszem, hogy a Juve túl könnyedén jutott el a tizenhatosunk széléig, majd Dybala felé mozdultam, amikor megkapta a labdát. Talán túlságosan lassú voltam. Juventus? Tudtuk, hogy bármilyen helyzetből gólt tudnak szerezni és a világ egyik legjobb csapatáról van szó. Természetes, hogy egy ilyen csapatnál, ahol ennyi bajnok van, ott bárki áll be csereként az segítségükre lesz.”

“Jól helyezkedtünk a pályán és intenzíven játszottunk. Minden passzsávot lezártunk, amikor nem volt nálunk a labda. Ezzel megakadályoztuk, hogy a Juventus sok helyzetet alakítson ki. Jó meccsünk volt és erre kell építenünk. Háromvédős rendszer? Ezt az edzőtől kell megkérdezni. Azt tesszük, amit az edző kér. Ha úgy gondolja, hogy játszhatunk három belsővédővel, akkor mindent beleadunk.”

4 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Mi is csalódottak vagyunk!
    De hogy napi 2 munkaóra meg heti 1 meccs megeröltetés mellett milliókat lehet keresni s még talàn a hozzààllàssal is volt probléma….hàt a „rézfàn fütyülôs rézangyalàt „ mindannyiótoknak, azt!