Stefano Pioli a 3-4-2-1-es formációt tesztelte az edzésen a Juventus elleni mérkőzés előtt.

A La Gazzetta dello Sport és a Sky Sport Italia szerint Pioli a háromvédős rendszerre válthat a hétvégi meccsen, így a védelemben Leo Duarte és Alessio Romagnoli mellett Ricardo Rodriguez kezdhet. A lehetséges formáció a 3-4-2-1, a középpálya két szélén Andrea Contival és Theo Hernándezzel. Középen Ismael Bennacer mellett Lucas Paquetá vagy Rade Krunic kaphat lehetőséget. Jelen pillanatban a Gazzetta utóbbit, míg a Sky előbbit tippeli a kezdőbe a Juve ellen.

A csatár ezúttal is Krzysztof Piatek lesz, míg mögötte Hakan Calhanoglu és a sérülésből visszatérő Suso kezdhet.

A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK A GAZZETTA SZERINT:

11 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Az elmúlt évek legjobb edzői döntése! Igaza van, miért ne feküdhetne ez a csapatnak? HA igazából megnézzük a posztokat egyedül nekem csak Suso helye fáj. Inkább Paquetanak kellene ott szerepelni mert gyorsabb fejbe és technikásabb és erőszakosabb is. Ez szintén igaz Leaora aki pedig a török helyén lehetne ott a kezdetektől. Rodriguez pedig…. Inkább Caldara-t nézném már a védelembe!

  2. R.R. ott jó helyen lesz remélhetőleg. Szerintem inkább Conti [mondjuk itt sok választás nincs] lesz kevés. Na meg Piatek a Juve védői között labdához se fog érni. Leo legalább vissza tud lépni labdáért [a lengyelnek ugye ez sem megy] én öt játszatnám.

  3. Végre egy értelmesebb edző akinek feltűnik ha vmi nem működik, és nem csak azt erőlteti ami az iskolapadban beégett az agyába. Lehet hogy nem fog neki bejönni, lehet hogy kikapunk, de legalább próbálja megtalálni a megoldást az előző hárommal ellentétben.