Paolo Maldini, a Milan igazgatója nem kommentálta a Zlatan Ibrahimovic esetleges visszatéréséről felmerült spekulációkat.

Don Garber, az amerikai bajnokság biztosa csütörtökön egy nyilatkozatában arról beszélt, hogy Ibrát megkereste a Milan és fennáll annak a lehetősége, hogy januárban visszatér Olaszországba. A klub részéről nem érkezett sem megerősítés, sem cáfolat, azonban a Sky Sport Italia szerint nincs hivatalos tárgyalás a Milan és Mino Raiola között.

Paolo Maldinit a svéd Expressen hírlap kérdezte Ibrahimovicról és a pletykákról.

“Sajnálom, de soha nem beszélünk olyan játékosokról, akik más klubban játszanak. Ez az elvünk, hogy soha nem kommentáljuk az ilyen pletykákat. Mindenki tudja, hogy Ibrahimovic milyen fantasztikus volt a Milanban és más klubokban, ahol játszott. Ő volt a világ egyik legjobbja és még most is az. Ez nyilvánvaló, de ennél többet nem mondhatok.” – mondta Maldini.

Ibrahimovic a 2010 és 2012 között 85 mérkőzésen 56 alkalommal volt eredményes a Milan színeiben, majd a távozása után megfordult a Paris Saint Germainben (180 meccs/156 gól), a Manchester Unitedben (53/39) és a LA Galaxyben (58/53) is.

1 hozzászólás