A Milannak nem áll szándékában meghosszabbítani Lucas Biglia szerződését.

A szezon végén két játékosnak jár le a szerződése a piros-feketéknél, nevezetesen Giacomo Bonaventurának és Lucas Bigliának. Úgy tűnik, hogy utóbbi nem szerepel a klub jövőbeli terveiben, így valószínűleg Cristian Zapata és Ignazio Abate sorsára jut, akikkel az előző idényben szintén nem újított szerződést a Milan vezetősége.

A La Gazzetta dello Sport újságírója, Nico Schira szerint a Milan nem szándékozik új szerződést kínálni Bigliának, aki Alessio Romagnolival holtversenyben a második legjobban kereső játékos a csapatban évi 3,5 millió euróval.

Biglia a közelmúltban többször is elmondta, hogy jól érzi magát a Milanban és maradni szeretne. Állítólag ezért hajlandó lenne lemondani a fizetésének egy részéről is. Az argentin középpályás januárban fogja betölteni a 34. életévét és elég sérülékeny, hiszen az előző szezonban 20 tétmeccset hagyott ki sérülés miatt.

Az argentin játékos 2017 nyarán 19 millió euró körüli összegért érkezett a Laziótól és azóta 59 tétmérkőzésen 2 gólt illetve 2 gólpasszt jegyzett a Milanban.

3 hozzászólás a bejegyzéshez