A francia élvonalban szereplő Paris Saint-Germain szemet vetett a Milan brazil középpályására és Leonardo készen áll akcióba lendülni a szerződtetése érdekében.

Lucas Paquetá leigazolását egy évvel ezelőtt jelentette be a klub, de hivatalosan csak januárban csatlakozott a csapathoz. Az átigazolást Leonardo, a Milan akkori igazgatója bonyolította le. A 22 éves középpályás a Flamengótól érkezett 35 millió euróért.

Paquetá augusztusban kezdte meg első szezonját a Milan játékosaként és nem indult számára túlságosan jól az idény, ugyanis Marco Giampaolo irányítása alatt gyakran csak csereként kapott játéklehetőséget és 7 fordulóból mindössze 2-szer volt a kezdőcsapat tagja.

A Sportmediaset beszámolója szerint a Paris Saint-Germain szeretné megszerezni Paquetát és a párizsiak sportigazgatója, Leonardo készen áll a téli átigazolási időszakban megkísérelni a leigazolását. Állítólag a PSG mintegy 40 millió eurós ajánlattal készül a brazil válogatott középpályásért.

Paquetá a januári érkezése óta 22 tétmeccsen 1 gólt és 4 gólpasszt jegyzett a Milanban.

16 hozzászólás a bejegyzéshez

  • Ő hozta ide. Mi meg nem használjuk. Óriási potenciál van benne, de ha nekünk ő túl brazil és csak minden 2. – 3. meccsen kap pár perc játékidőt, akkor csak vigye.
   Fura, hogy mennyi nála sokkal rosszabb játékos is hamarabb kerül a kezdőbe, mint ő.
   Paqueta nálam alapember. Hamarább, mint Suso.

  • Vezetőségnek nem kellett egy már bizonyított kiváló szakember. Meg is érdemli a vezetőség, hogy kivégezze őket, még Donnarummát kell elvinnie, ami szintén menni fog könnyedén a vezetőség fizetéscsökkentési kísérlete miatt. Sajnálom, hogy idáig süllyedt a Milan, de ezt okozták ezek az amatőrök, akik a szakembereket elzavarják, úgyhogy nekem az a véleményem, hogy hulljon a férgese, aztán talán újra lehet építeni valamit, mikor már a Seria D-ben leszünk.

 1. Leonardo nem zsoldos haNem alkalmazott, akit elkūldtek vagy maga is elment volna a lehetetlen kōrūlmények miatt.
  Paqueta meg nem tud egy jò szezont produkàlni, mivel ahhoz minimum egy àtlagosan normàlis klub és csapat szūkséges, s a Milan nem az.
  Itt egyik sztàr jàtékos sem tudna tôle elvàrhatò szintet hozni mert ahhoz kell edzô, csapattàrsak, stabilitàs. Jelenleg ez mind hiànyzik a jelenkori Milanbòl.

  • Nem hallgattak rá és mostanra be is igazolódott, hogy ostobán kormányozták a hajót, úgyhogy nem csodálom, hogy nem adta a nevét ehhez a fejetlenséghez, mert ő egy bizonyított szakember Maldiniék meg ebben a világban utolsó senkik, hiába óriási klub legenda focistaként, mert menedzserként megbukott, ami elkerülhető lett volna, ha hallgat az egyetlen hozzáértő emberre maga körül és nem a saját buta fejük után mennek.

 2. Nem szabad eladni.Biztos vagyok benne hogy sokkal hasznosabb is tud ő lenni. A helyén kéne játszatni és folyamatosan,nem kéthetente 20-30percet összevisza szerepkörben.Az egyetlen olyan kp akinél lehet valami váratlan,mer cselezni vagy esetleg kapuralőni,nem töketlenkedik hátrafelé.Hiba lenne eladni.